|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
nawigacja |
Autor |
Wiadomość |
Python [Usunięty]
|
Wysłany: 15-09-2006, 18:36 nawigacja
|
|
|
Mam prosbe do Kolegów z łodzi którzy maja takie cudenko u siebie w autkach
1 Ile taka zabawka kosztuje
2Jakie mapki warto wgrac
3 I czy działaja np w bieszczadach bo wiem ze kolega miał z tym problemy
Sorry za takie bezsensowne pytanka ale w tymtemacie to ja fioletowy jestem |
Ostatnio zmieniony przez Python 15-09-2006, 18:40, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-09-2006, 19:31
|
|
|
skontaktuj się z Leppe. Powinieneś się sporo dowiedzieć. |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
Potek
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.6 Classic
|
Wysłany: 16-09-2006, 09:28
|
|
|
Też właśnie jestem na etapie zakupu navi. Trochę zorientowałem sie w cenach i mogę powiedzieć, że nowego palmtopa kupisz juz od 800 zł (kiepski bo kiepski ale zawsze) + moduł GPS od 350 zł + mapa do tego od 400 zł. Można tez palmtopa z wbudowanym modułem GPS wtedy cena od ok. 1000 zł.
No chyba że chcesz typowe urządzenie tylko do navi to wtedy gdzieś tak od 2000 zł (masz w tym juz jakąś mapę polski i moduł GPS wbudowany)
Zresztą temat navi był juz wałkowany na forum. Masz to na przykład w tych tematach:LINK_1 LINK_2 LINK_3
A pod tym adresem http://www.pdaclub.pl/forum/ masz forum użytkowników palmtopów i navi. Jest tam bardzo dużo o mapach. Poczytaj, ciekawe rzeczy piszą |
|
|
|
 |
apsik85 [Usunięty]
|
Wysłany: 18-09-2006, 11:31
|
|
|
Witam, ja kupowałem swojego palma MIO350 za 1100,- z tego co wiem Leppe też ma podobnego i nienarzeka. Cena mapek - od 400,- za średnią klasę w zwyż więc proponuję poszukania w internecie Proponuje TomToma (w końcu się z nim uporałem ) lub automape, teraz firma w której pracuje wypuszcza navigo do palmów i jak tylko będę w posiadaniu wersji beta to dam znać |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
|
|
|