|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: glina 29-05-2014, 13:40 |
Prośba o opinie... |
Autor |
Wiadomość |
Burdi
Nowy Forumowicz
Auto: na razie brak
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-09-2009, 14:20 Prośba o opinie...
|
|
|
Witam, po dłuższej przerwie w poszukiwaniu samochodu, rozglądam sie na powrót za carismą... wyhaczyłem cos takiego
http://allegro.pl/item743...9_benz_gaz.html
wszelkie sugestie mile widziane.
Cena nie za wysoka?
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Saqu
Mitsumaniak

Auto: Nissan s13, BMW e39
Pomógł: 71 razy Dołączył: 28 Mar 2009 Posty: 2233 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 26-09-2009, 15:17
|
|
|
Moim zdaniem autko wygląda całkiem przyzwoicie, nawiew pasażera ma uszkodzone troche "łopatki" ale wydaje mi się, że to nie jest duży problem.
Noi widziałem, że posiada instalacje LPi co jest dodatkowym plusem
Co do ceny, to wydaje mi się, że jest troszeczke za wysoka i można by było kilka złotówek utargować.
Nie wiem czy to dla CIebie ważne, ale autko nie posiada ABS, to takie troche uboższe wyposażenie |
|
|
|
 |
Burdi
Nowy Forumowicz
Auto: na razie brak
|
Wysłany: 26-09-2009, 15:49
|
|
|
Saqu napisał/a: | Moim zdaniem autko wygląda całkiem przyzwoicie, nawiew pasażera ma uszkodzone troche "łopatki" ale wydaje mi się, że to nie jest duży problem.
Noi widziałem, że posiada instalacje LPi co jest dodatkowym plusem
Co do ceny, to wydaje mi się, że jest troszeczke za wysoka i można by było kilka złotówek utargować.
Nie wiem czy to dla CIebie ważne, ale autko nie posiada ABS, to takie troche uboższe wyposażenie |
no tal ale LPI to tez problem z serwisem, prawda?
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Pomógł: 216 razy Dołączył: 13 Sie 2006 Posty: 4858 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 26-09-2009, 15:52
|
|
|
brak oznaczenia modelu na klapie, grilek wydaje mi sie byc krzywo osadzony, brak gumy (odbojnika) przy osadzeniu "chlodnicy" (po jednej stronie lewej jest(strona kierowcy) po drugiej nie ma), brak sruby mocujacej uchwyt "przytrzymujacy" chlodnice po lewej stronie, wiem ze jest to napisane a wlasciwie nie ale brak systemu ABS
Pozdroo |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
Saqu
Mitsumaniak

Auto: Nissan s13, BMW e39
Pomógł: 71 razy Dołączył: 28 Mar 2009 Posty: 2233 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 26-09-2009, 16:09
|
|
|
co do oznaczenia modelu to nie jest to dobrze widoczne i wygląda jak by było zostąpione jakąś naklejką czy coś takiego Może to był taki "mały tjuning" :d |
|
|
|
 |
|
|