burza mózgów na zlot w wakacje |
Autor |
Wiadomość |
Bolek
moderator mitsumaniak Moderator, taki mały

Auto: s40 1999 1.6
Kraj/Country: UK
|
Wysłany: 16-03-2007, 13:15 burza mózgów na zlot w wakacje
|
|
|
Dobra Ludzie.
Pomyślałem że dobrze by było dać mozliwosć wszystkim którzy wybierają siena zlot w sierpniu dać możliwość wypowiedzić siei zagłosować lub zapodać własne pomysły i propozycje odnosnie CO mogłoby sie znaleźć na zlocie.
Najwiekszym poparciem cieszą siequady i paintball. Jednak trzeba pamietać że są to atrakcje kosztowne i tak jak gokarty w Białymstoku będą prawdopodobnie ograniczone lista chetnych i opłatą. Słyszałem o biegu na orientację i ściance wspinaczkowej. Żeby móc cos zorganizować muszą Chłopaki z Łodzi wiedzieć ile osób jest chętnych i co w ogóle na szanse zagrać sposród atrakcji.
Piszcie tu prosze tylko o tym kto sie na co piszę. W tematach obok piszcie jakie inne pomysły macie. To ważne abysmy ustalili cos szybko bo wówczas znajdziemy właścicieli np quadów i zazczneimy z nimi negocjować ceny i ilość maszy lub jak w przypadku paintballa czas na jaki chcemy wyporzyczyć sprzet. Piszę osobny wątek żeby temat nei rozmył się na czas nieokreślony. Moze nawet powinniśmy zrobić osobny wątek do każdej atrakcj iale to mozę za moment. Miejcie na uwadze że im szybciej tym lepiej sieprzygotujemy, tym wiecej bedzie czasu na decyzje i mozliwość negocjacji lepszych warunków. Jeżeli macie możliwość załątwić coś ze swojej strony, znajomi czy po prostu zancie firme która costakiego organizuje dajcie znać mnie abym mógł popytać o ceny i takie rzeczy.
Uprzejmie proszę o pomoc. Sądzę że zlot mozę być lepszy jeżeli wszystko szybko lecz dokładnie sie omówi i ustali.
Dziekuję za odpowiedzi jakie sietu pojawią. |
_________________ Cytat z Akbi "Mi osobiście, na naszych wizytówkach brakuje nicku, myślę, że większość z nas dopisuje na niej słowa typu "Zapraszam Bolek""
 |
|
|
|
 |
michalp
Mitsumaniak Moderator CZx

Auto: Colt CZ5 1.3, Focus II TDCi
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-03-2007, 21:37
|
|
|
To ja mam taką propozycję nieśmiałą.
Myślę, na zlocie chciałoby pojawić się trochę "nowych" osób. Sam zresztą należę do tej kategorii. Ci "nowi" mogą mieć pewne obawy, że przyjadą i nikogo nie będą znać, tak trochę łyso mogą się czuć. To chyba normalne, zwłaszcza zważywszy na to, że na forum widać grupę "wyjadaczy", którzy nie jeden promil razem spożyli.
Czy w związku z tym nie dałoby się zrobić tak, żeby był ktoś, kto trochę zadba na początku o tych "nowych"? Ktoś na wzór osoby wprowadzającej nowego pracownika do firmy - pokaże co i gdzie, kto jest kto itp? Wiecie, ciężko się wchodzi tak z zewnątrz w zgraną grupę.
Ja tam sobie jakoś poradzę, ale mogą być tacy, co się nie odważą przyjechać w ciemno nie znając nikogo. Może gdyby była taka osoba wprowadzająca, to dzięki temu ktoś inny się zdecyduje przyjechać? |
_________________ michalp
 |
|
|
|
 |
Bolek

|
Wysłany: 18-03-2007, 21:44
|
|
|
Po pierwsze, jeżeli dasz rade zapoznaj do czasu zlotu mitsumaniaków z okolicy Twojego miasta, jeżeli to sie da zrobic oczywiście. Po drugie w Białymstoku, mnie nowego powitał TNT i szybko jakoś poszło. Jedno moge Ci obiecać. To co napisałeś bede miał na uwadze i pomyślę nad tym. |
_________________ Cytat z Akbi "Mi osobiście, na naszych wizytówkach brakuje nicku, myślę, że większość z nas dopisuje na niej słowa typu "Zapraszam Bolek""
 |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
|
Wysłany: 18-03-2007, 23:14
|
|
|
to ja jako mlody stary wyjadacz podpowiem, ze troche ciezko tak zeby kazdego nowego oprowadzac i przedstawiac, bo poprostu jest za duzo osob, najlepiej podejsc samemu do osoby ktora sie w jakistam sposob kojarzy z forum - czy to po fotce, czy to po aucie i powiedziec np.
"Siemasz Matejko to ja X jakbys mogl tak na szybko opowiedziec kto jest kto, i gdzie znajde te i te osoby?"
albo
"siemasz Matejko - nie wiem ile wodki kupic na wieczor"
poprostu chodzi o to ze nie tworzymy zadnych zamknietych grup i nie ma co byc niesmialym i sie izolowac bo ci mnie nie chca, tamci tez nie - takiego czegos nie ma
jesli jeszcze moge cos zaproponowac zlotowym swiezakom - przyjezdzajcie juz w piatek |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
Bolek

|
Wysłany: 18-03-2007, 23:19
|
|
|
Dobrze to ja powiem że mają Ciebie w piatek szuakć w sprawe oprowadznia i wódki tak? |
 |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
|
Wysłany: 19-03-2007, 01:43
|
|
|
Bolek napisał/a: | Dobrze to ja powiem że mają Ciebie w piatek szuakć w sprawe oprowadznia i wódki tak? |
to jak cos to mnie tez
doradzimy z Mateuszem ile wodki kupic itp |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

|
Wysłany: 19-03-2007, 09:40
|
|
|
Bolek napisał/a: | Dobrze to ja powiem że mają Ciebie w piatek szuakć w sprawe oprowadznia i wódki tak? |
nie widze problemu, Rafal na pewno pomoze, a juz mam plan byc wczesniej bo to tylko poltorej godziny drogi |
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
drout [Usunięty]
|
Wysłany: 19-03-2007, 11:15
|
|
|
A dobrze ze ja juz na zlocie nie pije |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

|
Wysłany: 19-03-2007, 13:38
|
|
|
drout napisał/a: | A dobrze ze ja juz na zlocie nie pije |
no co ty ??
ktos inny bedzie mial ratowac honor warszawiakow przy wodce ?? |
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
|
Wysłany: 19-03-2007, 19:16
|
|
|
Rafal_Szczecin napisał/a: | Bolek napisał/a: | Dobrze to ja powiem że mają Ciebie w piatek szuakć w sprawe oprowadznia i wódki tak? |
to jak cos to mnie tez
doradzimy z Mateuszem ile wodki kupic itp |
Rafał ... błagam .... tylko znowu nie rób śniadania o 4 rano bo tym razem to psa wypuszczę |

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

|
Wysłany: 19-03-2007, 20:56
|
|
|
akbi napisał/a: | Rafał ... błagam .... tylko znowu nie rób śniadania o 4 rano bo tym razem to psa wypuszczę |
hehe spoko teraz sniadanko bedzie o 4:30 |
|
|
|
 |
TNT
Mitsumaniak

Auto: Toyota AYGO
|
Wysłany: 19-03-2007, 21:08
|
|
|
Zapowiada sie niezla balanga. Polmosy moga nie wyrobic na tyle luda.O atmosfere to bym sie raczej nie martwil przezylem dwa zloty i wrazenia niezapomniane i tez na poczatku nikogo nie znalem, a tera ooooooooooooooo. Sa nawet tacy co dzwonia po nocach (wiadomo o kogo chodzi) i tacy co mowia ze kochaja i nawet zyczonka urodzinowe sla. Bedzie dobrze. |
_________________ Zmieniają się auta ale klub zostanie zawsze ten sam - MITSUMANIAKI.Carisma-TNT
Eclipse-TNT
Hania-TNT
Pomóż komuś Ty, ktoś pomoże Tobie - Mitsumaniaki Assistance |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

|
Wysłany: 19-03-2007, 21:13
|
|
|
TNT napisał/a: | Sa nawet tacy co dzwonia po nocach |
hmmm a to jak bym znal ... to moze dlatego ze podczas zlotu w bialymstoku w piatek co 3 minuty mialem telefon z pytaniem gdzie jestem, i za ile przyjade |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

|
Wysłany: 19-03-2007, 22:43
|
|
|
oooo i dla tych co sie boja przyjechac czyms innym niz mitsu - widzicie takiego Jacka TNT - ma honde, a na zloty mitsubishi jezdzi no tyn to jest wariat
nie wiem jak wy ale ja to chyba zaczne juz zaopatrzenie szykowac na zlot
bo to mimo ze dopiero marzec, ani sie obejrzymy a juz zlot bedzie |
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
|
|
|
 |
damianrally [Usunięty]
|
Wysłany: 19-03-2007, 23:14
|
|
|
oooo zlot w wakacje brzmi interesujaco w maju niemoge ale w wakacje berdzo chetnie jeste tu dopiero od niedawna i z cała przyjemnoscią poznam na zywo mitsumaniaków
co do alkoholu to mieszkam zaraz obok czeskiej granicy wiec moge przywiesc całkiem niezły arsenał na integracje hehehe |
|
|
|
 |
|