Navi-Media |
Autor |
Wiadomość |
Seranum
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-10-2009, 10:21 Navi-Media
|
|
|
Witam wszystkich forumowiczów.
Przymierzam się do zakupu systemu Navi-Media.
Proszę o wiadomość, czy ktoś ma już u siebie zainstalowany ten system ? Jeżeli tak to byłbym wdzięczny za odpowiedzi na poniższe wątpiwości ?
- czy system jest spasowany i nie trzeszczy ?
- czy kolor jest zintegroany z deską rozdzielczą ?
- czy współgra ze sterowaniem w kierownicy ?
- czy ekran jest czytelny i ma dostateczny kontrast ?
- czy nie zacina się ?
- czy można słuchać radia i jednocześnie używać nawigacji ?
Byłbym zobowiązany za załączenie jakiś zdjęć, jak system się przedstawia w realu. |
|
|
|
 |
karol_alasz
Mitsumaniak 01425/KMM
Auto: OII Instyle'09 Navi
Pomógł: 4 razy Dołączył: 23 Lut 2008 Posty: 751 Skąd: Zachodnia Ukraina (Szczecin)
|
Wysłany: 27-10-2009, 12:38
|
|
|
Przejrzyj sobie T E N _ T E M A T a o szczegóły pytaj jachupda -bo ma takowy zainstalowany (bo zdaje się ,że ten Navi-Media to qubec inaczej-chyba żeby nie... ale przynajmniej on ma coś podobnego )...
Pozdro |
|
|
|
 |
Seranum
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 27-10-2009, 12:50
|
|
|
Dzięki za info. Podany temat przeczytałem od deski do deski i nie wiem właśnie czy ten qebec to to samo... Wizualnie zbliżony ale nie wiem jak to się ma od strony technicznej...
Osoby posiadające takowy zestaw z góry dzięki za wypowiedzi. |
|
|
|
 |
karol_alasz
Mitsumaniak 01425/KMM
Auto: OII Instyle'09 Navi
Pomógł: 4 razy Dołączył: 23 Lut 2008 Posty: 751 Skąd: Zachodnia Ukraina (Szczecin)
|
Wysłany: 27-10-2009, 18:56
|
|
|
Z tego co pamietam to qubec miał przynajmniej na zdjeciu fakture zbliżoną do tej w Outku,ale jak też pamiętam jachupda robił to w Szczecinie -i zakup i montaż - a te Navi-Media ma wlasnie w Szczecinie HQ więc pewnikiem będzie to samo...Może spróbój do niego na priv.... |
Ostatnio zmieniony przez karol_alasz 28-10-2009, 12:40, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Seranum
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 28-10-2009, 09:01
|
|
|
Dzięki za info. Nie mogę jednak w bazie namierzyć użytkownika o takim nicku... |
|
|
|
 |
Hiszpan
Mitsumaniak

Auto: Outlander II Int+ Honda ST1100
Pomógł: 19 razy Dołączył: 12 Wrz 2007 Posty: 1564 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 28-10-2009, 09:25
|
|
|
Seranum napisał/a: | Dzięki za info. Nie mogę jednak w bazie namierzyć użytkownika o takim nicku... | Przeglądając temat zobaczysz Jego posty. Kliknij ikonę PW przy jego poście i załatwione. |
_________________ Pewien motocyklista z Tarnowa do policjanta: Paaanie! Diabeł mnie opętał...
Staram się pisać poprawnie po polsku
Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
 |
|
|
|
 |
|