|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
chcę kupić |
Autor |
Wiadomość |
tomekhydra
Forumowicz
Auto: PAJERO III 3,2 did long 2005
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-01-2010, 13:14 chcę kupić
|
|
|
Witam ,chce kupić drugie pajero,najlepiej PII z silnikiem 2,8,auto przeznaczone do typowo terenowych zabaw - -zauważyłem że angole są znacznie tańsze no i tak sobie myśle ;da sie tym jeżdzić w Polsce czy nie(oczywiście bez przekładki),jak to ubezpieczyc? .Mimo wszystko auto będzie musiało dojechać samo ,po twardym.Pzdr tomek |
|
|
|
 |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 216 razy Dołączył: 13 Sie 2006 Posty: 4858 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 10-01-2010, 13:32
|
|
|
tomekhydra napisał/a: | da sie tym jeżdzić w Polsce czy nie(oczywiście bez przekładki),jak to ubezpieczyc? |
Poki co w Polsce nie da sie podbic przegladu w dowodzie gdy kiera jest po innej stronie niz lewa. Mimo ze jestesmy od paru lat juz w Unii Tak wiec zeby podbic dowod trzeba by jechac do Niemiec . Podobno sa juz jakies skargi w tym zakresie wiec calkiem prawdopodobne ze w jakims tam czasie moze bedzie to rozwiazane. W tej chwili w Polsce mozna podbic przeglad u auta z kierownica po prawej stronie gdy jest zarejestrowany jako zabytek
Pozdroo |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
|
|