|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Nadkola - dobry blacharz w łódzkim :) |
Autor |
Wiadomość |
misza116
Mitsumaniak
Auto: EA5A 99 czarny szatan SE
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-12-2009, 13:09 Nadkola - dobry blacharz w łódzkim :)
|
|
|
W moim EA2A nadkola niestety nie odbiegają od standardu, czyli znikają mi całkiem szybko ;P
Tak poważnie - nie ma wielkiej tragedii, trochę na nich wylazło, ale chciałbym zrobić jak najszybciej, bo zima zaskoczyła mnie i drogowców.
Możecie polecić kogoś, kto w miarę tanio i dobrze w nasyzch okolicach się tym zajmie? |
|
|
|
 |
Bartek
Mitsumaniak friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
|
Wysłany: 14-12-2009, 14:20
|
|
|
Forest Taft z Pabianic? |
_________________ Pozdrawiam
MITSUMANIAK Bartek
Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 sprzedany
nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera |
|
|
|
 |
Forest [Usunięty]
|
Wysłany: 16-12-2009, 15:09
|
|
|
Dziękuję Bartku za polecenie mojej osoby.
W związku z PW jakie dostałem od Ciebie Michale, piszę co następuje:
Na ogólne oględziny zapraszam na ul. Torową w Pabianicach pod nr 34.
Oględzin i prac będą się podejmować mój brat (Właściciel zakładu) i jego kolega (współpracownik). Ja z braku czasu niestety nawet nie będę miał kiedy.
Pod w/w adresem chłopaki dokonają oględzin i jeżeli stwierdzą że roboty jest niewiele, to podejmą się tego szybko, lecz jeśli roboty będzie więcej to ustalą włącznie z Tobą termin i koszt tej naprawy. Z tytułu nawału roboty na w/w warsztacie termin ustalony z Tobą będzie jedynym (po nim to ok po 3 m-cach będzie następny) w którym twoje auto będzie posiadać pierwszeństwo napraw więc proszę o rzetelne podejście do sprawy.
Naprawa potrwa od ok 2-5 dni. Jako że idzie zima i będzie sypana sół na drogi, to lepiej by było aby okres pełnego utwardzania się lakieru auto stało w np garażu. Jeden z userów tego forum nie zastosował się do tej rady i bardzo szybko wyszły mu wykwity w tych samych miejscach (a prosiliśmy i mówiliśmy że wyjdzie, bo sól jest bardzo agresywna a nie utwardzony lakier nie stanowi ochrony). Lakier utwardza się ok 7 dni do pełnej twardości użytkowej.
Podam Ci telefon:
607-775-768 - osoba do kontaktu: MARIUSZ
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
misza116
Mitsumaniak
Auto: EA5A 99 czarny szatan SE
|