|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kilka pytań dotyczących Outlandera II 3.0 |
Autor |
Wiadomość |
mituser
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-12-2009, 10:25
|
|
|
Witajcie, od wczoraj jestem szczesliwym posiadaczem Outlandera z 3 litrowym silnikiem rocznik 2007 z przebiegiem 19000 mil z USA z instalacja gazowa. Mam do Was mase pytan:
1) jaka to jest wersja I, II, III , invite, instile czy cos innego jak to poznac?
2) jak przestawic licznik z mil na kilometry
3) czemu zapalila mi sie lampka Engine Service Soon ?
4) jak sprawdzic czy moha wersja ma trzeci rzad siedzen w bagazniku
5) ile kosztuje zakodowanie pilota w kluczyku?
6) o czym powinienem wiedziec podczas uzywania - tzw dobre rady.
dzieki i pozdrawiam
MitUser
[ Dodano: 11-12-2009, 10:26 ]
i szerokosci bo wozy nasze sa w istocie szerokie:) |
|
|
|
 |
Hiszpan
Mitsumaniak

Auto: Outlander II Int+ Honda ST1100
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 19 razy Dołączył: 12 Wrz 2007 Posty: 1564 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 11-12-2009, 14:06
|
|
|
Witaj.
Po pierwsze przeniosłem Twojego posta, by z tematu powitań nie robić tematu technicznego.
1) model Outlandera - wejdź na dział Outlander I a zobaczysz w podpisach jak wygląda "jedynka", co do wersji wyposażenia to niestety nie wiem jakie rodzaje były sprzedawane na rynku amerykańskim.
W Europie cztery podstawowe to Invite, Intense, Intense Plus, Instyle - tyle, że ich wyposażenie też się różniło w zależności od rocznika
2) w europejskiej wersji: zaciągasz hamulec postojowy, przyciskiem INFO wchodzisz w MENU, gdy dojdziesz do opcji km - mile przytrzymujesz około 2 sek. a wybrana opcja się zmienia. Czy w amerykańskiej wersji też tak jest pewno zaraz ktoś Ci podpowie.
3) czeka Cię po prostu serwis w niedalekiej przyszłości (chyba 500 km przed i 500 km po zakładanym przebiegu np. 20 000 km
4) no proszę Cię... otwierasz bagażnik, jeśli pod wykładziną bagażnika masz schowek to
nie masz siedzeń, jeśli tam masz butlę to też nie masz siedzeń, jeśli butlę masz
zamocowaną za drugim rzędem siedzeń to i tak Ci nic z trzeciego rzędu
5) temat z kodowaniem kluczyka
6) cóż - tego się nie da powiedzieć w dwóch słowach
Zaglądaj na forum, czytaj stare tematy, które Cię zainteresują, a jeśli będziesz miał pytania to nie bój się ich zadawać w danym temacie. Zawsze go można odświeżyć.
Bardzo pomocna jest też funkcja "szukaj"
No i na początek polecam krótkie ZASADY FORUM |
_________________ Pewien motocyklista z Tarnowa do policjanta: Paaanie! Diabeł mnie opętał...
Staram się pisać poprawnie po polsku
Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
 |
|
|
|
 |
|
|