|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
chcę kupić 3000gt |
Autor |
Wiadomość |
hubert_galant
Mitsumaniak NeverBackDown
Auto: Honda Prelude 2.0B 1993
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Wrz 2009 Posty: 126 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 17-01-2010, 14:29 chcę kupić 3000gt
|
|
|
choruje nad tym samochodem od dłuższego czasu, najpierw kupiłem Galanta e54a 2.0 v6, lux samochód nawet niezłe osiągi ale audi Q7 skasowało mi go w międzyczasie kupiłem Galanta e57a 2.0 TD... niestety ten samochód pochodzi że tak powiem z innej półki więc powróciły plany zakupu 3000 GT... chcę na zakup 3k przeznaczyć 20 tyś. zł + kwota ze sprzedaży E57A (5-7 tys.)... na co zwracać uwagę przy oględzinach?? jaki motor?? skrzynia - tu mam dylemat, ogólnie do jazdy po mieście (warszawa) pasuje mi automat, ale podobno nie ma tych osiągów co manual. Interesuje mnie 3000Gt w budzie po liftingu, raczej benzynka bez gazu bo szkoda silnika proszę o wszelkie porady i sugestie. z góry dziękuje. Hubert |
_________________ Jestem jaki jestem i nikt tego nie zmieni
 |
|
|
|
 |
|
|