|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
wymiana pozycyjnych w MSW-jakiś patent? |
Autor |
Wiadomość |
szamcio11
Forumowicz
Auto: space wagon 2,0 B+LPG, 93 AWD
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Sie 2006 Posty: 227 Skąd: kraków
|
Wysłany: 16-01-2010, 12:00 wymiana pozycyjnych w MSW-jakiś patent?
|
|
|
Witam.
Zauważyłem, że spaliła się przednia pozycyjna prawa w MSW, chciałem wymienić, i problem - nie widzę w komorze silnika dostępu do żarówki. Przeszukałem firum, nie znalazłem info. Może ktoś pomoże???? Najgorsze, że z prawej są dwa zbiorniczki spryskiwaczy, akumulator i wlot powietrza do filtra. I gdzie tu szukać klapki do żarówki? Może jest patent jakiś, żeby np wykręcić cały reflektor pozycyjnych??? Auto to Space Wagon, 93, w wersji z AWD, spryskiwaczami reflektorów, silnik 4G63.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
lipa40
Forumowicz

Auto: Space Runner 1.8 16v `94
Pomógł: 17 razy Dołączył: 14 Lis 2007 Posty: 561 Skąd: Lubelskie
|
Wysłany: 16-01-2010, 12:39
|
|
|
W MSR, lampę pozycyjną odkręca się przez otwór we wlocie powietrza, w MSW pewnie też. Potrzebny klucz nasadowy 10. Jeżeli nie wiesz w którym miejscu jest nakrętka,obejżyj mocowanie lewej lampy, tam do nakrętki jest łatwy dostęp.
Nie pamiętam ale chyba trzeba wciągnąć akumulator.
Powodzenia |
_________________  |
|
|
|
 |
szamcio11
Forumowicz
Auto: space wagon 2,0 B+LPG, 93 AWD
Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Sie 2006 Posty: 227 Skąd: kraków
|
Wysłany: 17-01-2010, 21:24
|
|
|
dzięki,jutro rano bede sie za to zabierał. Niedawno udało mi się kupić brakujący element wlotu powietrza, zamontowałem. Nie wiedziałem, że tera będzie kłopot z wymianą żarówki. W każdym razie dziękuję |
|
|
|
 |
lipa40
Forumowicz

Auto: Space Runner 1.8 16v `94
Pomógł: 17 razy Dołączył: 14 Lis 2007 Posty: 561 Skąd: Lubelskie
|
Wysłany: 19-01-2010, 21:23
|