|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Pajero I] Kupujemy krótkie Pajero z dziewczyną |
Autor |
Wiadomość |
kjscolt
Forumowicz

Auto: Colt CA0 1,3
|
Wysłany: 22-06-2010, 13:29 [Pajero I] Kupujemy krótkie Pajero z dziewczyną
|
|
|
Witam. Jak w temacie, chcę kupić Pajero krótkie z dieslem. Samochód ma być do weekendowych wypadów + do załatwienia czegoś na mieście gdy nie będzie innego wolnego samochodu.
Mam pytanie, czy silnik diesla w Pajero może działać na tym tanim bio-estrze co jest sprzedawany na stacji "Bliska". zastanawiając się nad kosztami eksploatacji nigdzie nie znalazłem informacji o pracy miśka na tym paliwie. wiem że na nowe samochody kiepsko to paliwo działa ale w sumie diesle w Pajero są dość proste
Pozdrawiam
[ Dodano: 22-06-2010, 19:40 ]
http://moto.allegro.pl/it...shi_2_5_td.html
dorzucam jakiś przykład do wstępnej oceny |
|
|
|
 |
tomekhydra
Forumowicz
Auto: PAJERO III 3,2 did long 2005
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-06-2010, 23:49 !
|
|
|
Nie wiem jak w PII,ale w P III pompy paliwa są wrażliwe na jakość paliwa i może się okazać ,że to co zaoszczędzisz na paliwie to wydasz na naprawy.W myśl zasady ;jak stać cię na wóz to powinno i na przewóz Co do wyboru pajero na wypady z dziewczyną na weekend to polecam wersję wagon-siedzenia można ustawić w pozycji sypialnianej pzdr tomek
ps-auto po prostu sprawdz u znajomego mechanika,powodzenia |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 30-06-2010, 23:57 Re: !
|
|
|
tomekhydra napisał/a: | Nie wiem jak w PII,ale w P III pompy paliwa są wrażliwe na jakość paliwa i może się okazać ,że to co zaoszczędzisz na paliwie to wydasz na naprawy.W myśl zasady ;jak stać cię na wóz to powinno i na przewóz Co do wyboru pajero na wypady z dziewczyną na weekend to polecam wersję wagon-siedzenia można ustawić w pozycji sypialnianej pzdr tomek
ps-auto po prostu sprawdz u znajomego mechanika,powodzenia |
Nic dodać nic ująć |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
|
|