|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Ach te wycieraczki ... |
Autor |
Wiadomość |
rsspeed
Nowy Forumowicz

Auto: Lancer Sedan 1.8 Invite '08
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-03-2010, 14:32 Ach te wycieraczki ...
|
|
|
Cześć,
Po postach widać, że czesto mamy problemy z wycieraczkami, zazwyczaj nie działają , dzałają zbyt wolno, nierówno itp.
A mnie dzisiaj dopadła taka historia, że jadę sobie do pracy , a tu nagle wycieraczki same zaczynają dzałać, ki czort mówię, włączam , wyłączam a te nic zapierniczają na trybie średnim niezależnie, na której pozycji włącznik. Dopiero załkowite wyłączenie z kluczyka pomaga, ale jak tu jechać... Po ponownym uruchomieniu autka jadę dalej niby ok, a po jakieś minucie znowu się same włączają. Nie wiem co jest grane, ale jak będę wracał z pracy to muszę wyłaczyć całkowicie kabelek z silniczka wycieraczek, bo tak średnio jechać z włączonymi wycieraczkami jak nie pada
Może ktoś miał podobne przygody? |
|
|
|
 |
Bastek77 [Usunięty]
|
Wysłany: 06-03-2010, 23:28
|
|
|
miałem ten sam rocznik i model,nigdy nie miałem problemów z wycieraczkami w tym aucie |
|
|
|
 |
|
|