|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
sprężyny sigma kombi |
Autor |
Wiadomość |
arek0927 [Usunięty]
|
Wysłany: 14-09-2007, 21:44 sprężyny sigma kombi
|
|
|
szukam sprężyn na tył do sigmy kombi 93 3.0 v6 12v zawieszenie zwykłe czy ktoś wie gdzie można to dostać zwłaszcza w okolicach mińska mazowieckiego będę wdzięczny za pomoc to dla szwagra to ja go namówiłem na miśka no a teraz problem z częściami mogą być używane lub nowe w dobrej cenie |
Ostatnio zmieniony przez arek0927 16-09-2007, 21:35, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
zbyszek05
Forumowicz balcer
Auto: mitsubishi sigma 3.0 v6 24 M/T
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 15 razy Dołączył: 04 Cze 2007 Posty: 1236 Skąd: Zambrow
|
Wysłany: 15-09-2007, 22:20
|
|
|
witaj.slaw z suwałk handluje częśćmi do sigm .napisz do niego napewno coś znajdzie ,może ci pomoże.pozdro. |
_________________ 6g72 - DOHC - sprzedana - ale rozgladam się za następną Obecnie Yaris 1.5 VVT-i turbosport 150KM
 |
|
|
|
 |
Chi-Man [Usunięty]
|
Wysłany: 17-09-2007, 02:29
|
|
|
Witam,
mam kilka kompletów do sedana i do kombi, nawet jakieś wzmacniane z egzemplarza który jeździł z wielką gazownią z tyłu Zmierz dokładnie swoje, to napiszę co ci mogę zaoferować...
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
arek0927 [Usunięty]
|
Wysłany: 18-09-2007, 07:30
|
|
|
dzięki Chi-Man wymiary wysłałem Ci na email ale podam jeszcze raz
wysokość 420mm
szerokość zewn. 185mm
grubość drutu 15mm(byle nie mniej )
ilość zwoi 6
tak wyglądają te wyjęte i choroba to są sprężyny na przód anie na tył drobne niedogadanie ze szwagrem |
|
|
|
 |
|
|