|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
elke bardzo znosi na boki |
Autor |
Wiadomość |
cyceron1
Nowy Forumowicz
Auto: l200 2005r
Kraj/Country: Norway
|
Wysłany: 23-04-2010, 23:37 elke bardzo znosi na boki
|
|
|
witam
problemy zaczęły się jesienią, przy jeździe na wprost trzeba było korygować gwałtownymi ruchami kierownicy to w prawo to w lewo żeby utrzymać kierunek. odwiedziłem mechanika, sprawdził gdzie są luzy, dostałem listę części. tak się złożyło ze z samochodem robił inny mechanik, bardziej profesjonalny. wiadomo po wszystkim sprawdzenie zbieżności i było dobrze przez chwile, albo tak mi się tylko wydawało. ktoś doradził żebym pojechał na szarpak, przód ok na tyle było 5% różnicy. wyrównali ciśnienie w oponach i pojechałem jeszcze raz na zbieżność. były małe odchyłki, ustawili i próbowali jeszcze wyszukać miejsc na których mogły być luzy wszystko było ok.nie bardzo już wiem co to może być. |
_________________ mówić prawdę, czy to co ludzie chcą usłyszeć? |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 24-04-2010, 13:02
|
|
|
jesli nie masz opon kierunkowych zmien je miejscami, jesli to nie pomoze zmien tyl z przodem. |
|
|
|
 |
cyceron1
Nowy Forumowicz
Auto: l200 2005r
Kraj/Country: Norway
|
Wysłany: 25-04-2010, 12:37
|
|