|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Carisma I, szyba czołowa |
Autor |
Wiadomość |
eltorio
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-07-2015, 18:34 Carisma I, szyba czołowa
|
|
|
Witam,
posiadam Cari z 98r sedan. Wczoraj wracając do domu moja szyba czołowa dostała kamykiem i powstała 20cm rysa.
Chciałbym dowiedzieć się jakie są koszta szyby czołowej, oraz koszty jej wymiany.
Mieszkam 20km od Lublina, więc jak ktoś mógłby polecić jakiś warsztat to z góry dziękuje.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
apg2312
Mitsumaniak

Auto: Honda Accord VII 2.0 2003
Pomógł: 90 razy Dołączył: 28 Maj 2014 Posty: 2310 Skąd: Chorzów
|
Wysłany: 25-07-2015, 20:42
|
|
|
Koszt szyby wg tego co na szybko na necie znalazłem to gdzieś między 180-250 zł
https://www.google.pl/?gw...a+przednia+cena
Warsztaty...hmmm...poszukaj na Google, podzwoń i dowiedz się o ceny. Sama wymiana to godzina czy dwie
https://www.google.pl/?gw...hodowych+Lublin |
_________________ Adam
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, później pokona doświadczeniem...
 |
|
|
|
 |
wojzi
Mitsumaniak

Auto: Carisma Elegance 1.8 GDI 122KM
Pomógł: 2 razy Dołączył: 25 Mar 2011 Posty: 1713 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 01-08-2015, 11:02
|
|
|
Nie wiem jak w 1 generacji, ale mi w 2 w liftbacku podeszła szyba z Volvo s 40 - wszak to bliźniaczy model. |
|
|
 |
|
|