|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pajero z Bielawy. |
Autor |
Wiadomość |
Baksik-B1
Nowy Forumowicz
Auto: VW
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-10-2010, 20:22 Pajero z Bielawy.
|
|
|
Witam.
Zastanawiam się nad zakupem tego samochodu.
http://otomoto.pl/mitsubi...-C15406090.html
Wiem jak on wygląda (jak go ktoś na tym forum określił auto do kościoła), ale mi on się podoba .
Chcę kupić Pajero, nie koniecznie te, do rodzinnych wyjazdów, w tym głównie na narty.
Mi w tym konkretnym modelu nie podobają się fotele (nie wyglądają na ten przebieg).
Chętnie wysłucham wszelkich waszych uwag. Jakie by one nie były.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Szyszkowa
mod Pajero seek&destroy

Auto: Pajero 3,2 DiD
Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 308 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 19-10-2010, 07:34
|
|
|
Facet rozpędził się chyba w opisie- po co w tym silniku, przy 88 tys km wymieniać rozrząd ? ...
Ten egzemplarz raczej nie posiada blokady tylnego mostu, tak samo jak wielofunkcyjnej kierownicy. |
|
 |
PiotrKw
Forumowicz
Auto: nie Pajero3.2 Touareg3.0 Q74.2
Pomógł: 25 razy Dołączył: 18 Wrz 2010 Posty: 843 Skąd: Trójmiasto
|
Wysłany: 19-10-2010, 16:07
|
|
|
Baksik-B1 napisał/a: | Mi w tym konkretnym modelu nie podobają się fotele (nie wyglądają na ten przebieg). |
Ja mam z 2005 z przebiegiem ( dziś)94000 km i fotele wyglądają tak samo . Są właściwie jak nowe.
Jedynie opis jest trochę dziwny, jakby pisał człowiek, który nie zna tego samochodu od strony technicznej.
Pozdrawiam Piotr |
|
|
|
 |
|
|