|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Technologia naprawy - zatrzaski plastikowe nadkola |
Autor |
Wiadomość |
Trollek
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer Sportback 2009 - stolen
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-05-2010, 00:08 Technologia naprawy - zatrzaski plastikowe nadkola
|
|
|
Witajcie.
Z racji sarny (przód) i palety z akrylem (tył) oddałem miśka do naprawy lakierniczej do autoryzowanego serwisu (gwarancja) na wymianę i lakierowanie zderzaków.
To było zimą w trakcie tych ciężkich mrozów. Wtedy niestety pobieżnie (ciemno - odbiór 17ta z groszami) a teraz dokładniej przyjrzałem się nadkolom ponieważ odniosłem wrażenie że coś tam lata. Zatrzaski są .. używane. Mają ślady po śrubokręcie, tak jakby zostały wyjęte i ponownie przy montażu założone , w efekcie nadkole w sumie jest "luźne" .Ortodoksem nie jestem ale pytanie brzmi: czy technologia naprawy obejmuje założenie nowych zatrzasków czy dopuszcza użycie starych? Ma ktoś z Was informację?
Drugi temat: czy ten profil chromowany jest metalowy czy plastikowy. Bo albo mam zwidy albo mi ruda małpa (plama rdzy ) wypływa spod niego.
Byłbym wdzięczny za wskazówkę.
Pozdrawiam
Trollek |
|
|
|
 |
|
|