|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[ALL] CA0 Jaka jest róznica pomiędzy uszczelkami pokrywy zaw |
Autor |
Wiadomość |
bear007 [Usunięty]
|
Wysłany: 03-10-2006, 18:48 [ALL] CA0 Jaka jest róznica pomiędzy uszczelkami pokrywy zaw
|
|
|
na tej stronce -> http://mitsubishi.auto.com.pl/czesci/index.php sa pozycje USZCZELKA POKRYWY ZAWORÓW i USZCZELKI POKRYWY ZAWORÓW
-uszczelka pokrywy zaworow to wiem o jaka chodzi ale uszczelki to nie-KTORE??jakis zestaw?? no i cena 10x wieksza... |
Ostatnio zmieniony przez karolgt 12-10-2007, 02:08, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
adams12 [Usunięty]
|
Wysłany: 03-10-2006, 18:58
|
|
|
zaleznie od silnika
w sklad zestawu wchodzi uszczelka pokrywy (pierwszy element), półksiężyc uszczelniający (2element) i uszczelki srub trzymajacych pokrywe (3 i 4 element) |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 106 razy Dołączył: 08 Maj 2005 Posty: 3975 Skąd: Żnin
|
Wysłany: 03-10-2006, 19:06 Re: http://mitsubishi.auto.com.pl/czesci/index.php
|
|
|
bear007 napisał/a: | -uszczelka pokrywy zaworow to wiem o jaka chodzi ale uszczelki to nie-KTORE??jakis zestaw?? no i cena 10x wieksza... |
pewnie chodziło im o komplet uszczelek, ale się nie zmieściło |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 03-10-2006, 19:09
|
|
|
Zmieniłem temat bo ten link jakoś słabo opisywał pytanie... |
Just think...
. |
|
|
|
 |
bear007 [Usunięty]
|
Wysłany: 03-10-2006, 20:37
|
|
|
Hubeeert napisał/a: | Zmieniłem temat bo ten link jakoś słabo opisywał pytanie... | -jasna sprawa
adams12 dzieki |
|
|
|
 |
|
|