|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Sprzedałem CA0 |
Autor |
Wiadomość |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 01-10-2006, 22:19 Sprzedałem CA0
|
|
|
Stało się to, co od dłuższego czasu wydawało się nieuniknione - mój wychuchany Misiek zmienił właściciela Dłuższy czas walczyłem żeby można było go zostawić, ale nie dało rady - moja pociecha rośnie i auto było już zdecydowanie za małe (ale w końcu trzeba być odpowiedzialnym rodzicem).
Nie powiem, patrząc jak odjeżdża czułem autentyczny smutek.....
Jednak mam nadzieję pozostać w rodzinie mitsumaniaków kupując sobie większego Miśka - konkretnie to szukam teraz MSR. Moje wymagania co do MSR to:
- rocznik `94 -`98,
- stan techniczny bardzo dobry (autem będę woził dziecko więc stan techniczny jest dla mnie priorytetem),
- stan wizualny bardzo dobry (karoseria bez wykwitów rdzy i obdrapań)
- silnik 2.0 benzyna (ewentualnie 1.8 benzyna)
- wersja GLXi (może być bez klimy)
- kolor bez znaczenia
I tutaj też mam prośbę do kolegów klubowiczów - jeżeli macie w swoich okolicach jakiegoś MSR w b. dobrym stanie to dajcie znać.
Ponadto zamieszczać będę (i proszę również Was o zamieszczanie) tutaj ciekawych ogłoszeń MSR. Pooglądamy zdjęcia, znajdziemy wady - w miarę możliwości wspólnie zorganizujemy sprawdzenia przez osoby które mieszkają w okolicach. I tak to się będzie ciągnęło, aż do szczęśliwego końca/kupna auta (mam nadzieję że nastąpi to szybko, bo narzekam już na brak 4 kółek).
Na dzień dobry dwa autka z Allegro:
1998 1.8 GLXi Kołaczkowo
1994 1.8 GLXi Iława
Co o nich sądzicie? Mógłby ktoś je sprawdzić? Wici na podforach regionalnych już wysłane
[ Dodano: 04-10-2006, 12:48 ]
Jak na razie zero odzewu
A w/w MSR`y dalej czekają na sprawdzenie....
[ Dodano: 05-10-2006, 22:02 ]
Widzę, że siakoś nikt nie zainteresowany tematem i pomocą....
Dwa kolejne MSR do skomentowania:
1997 1.8 GLXi gdzieś w małopolskim
1994 1.8 GLXi 4x4 Bydgoszcz |
|
|
|
 |
|
|