Przyciemnianie szyb |
Autor |
Wiadomość |
drum_n_bass1
Forumowicz Trzy Diamenty
Auto: Colt CJO 98r. 1.6 16v
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-05-2010, 10:21 Przyciemnianie szyb
|
|
|
Witam.
Gdy kupowałem Colta tylnia szyba była już przyciemniona lecz jest trochę już zniszczona tzn w kilku miejscach jest zdrapana. Gdzie w Łodzi bądź okolicach zrobią mi to dobrze i z jakimś atestem czy coś w podobie bo nie znam sie na tym. Chcę żeby tą starą mi zlikwidowali i położyli nową. Pozdrawiam Sony |
|
|
|
 |
misiek-misiek
Mitsumaniak Kawosz :)

Auto: MSS; N16
|
Wysłany: 22-05-2010, 11:19
|
|
|
Z tego co wiem to tylne szyby możesz sobie nawet farbą zamalowac. Na przyciemnienie szyb w zaresie widoczności 180 stopni musisz miec atest a takowego w polsce chyba nie ma, więc za wszystkie ciemne szyby oklejone folią dowód rejestracyjny idzie "do wora".
Co do tematu to polecam "Szybex" np. w Częstochowie, nawet wklejają jakieś dziwne naklejki z atestami Chociaż od ciebie to bliżej do Piotrkowa a tam rzadko zaglądam więc nie wiem dokładnie gdzie. Pzdr. |
|
|
|
 |
str19
Nowy Forumowicz *Carisma*
Auto: Mitsubishi Carisma 1,9 DiD, Av
|
Wysłany: 31-05-2010, 13:04
|
|
|
Witam.
Ja przyciemniałem szybki jeszcze jak miałem swifta w łodzi, na ulicy Kolumny.
Musze przyznać że chłopaki dali rade, bo przez dwa lata(bo po dwóch latach sprzedałem suze) nie było z tym żadnego problemu. Żadnych pęcherzyków, ani smug. Naprawdę byłem zadowolony. Tak więc osobiście polecam na Kolumny, na przeciwko carrefoura.
Dają certyfikat na tylne szybki (tzn. na wsteczną, i tylne boczne). Niestety na szybkę od kierowcy, oraz pasażera z przodu decydujesz się na własne ryzyko. |
|
|
|
 |
robak_lodz
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1,6
|
Wysłany: 02-06-2010, 00:04
|
|
|
Ja polecam Sun Granda na Wróbla między przejazdami przyciemniałem auta firmowe,nie wiem jak z cena bo robiłem to dosyć dawno ale warto.Przyciemniałem kilka samochodów w firmie i nie było śladów.Nawet jeśli wielokrotnie był wożony towar i opierał się o te szyby. Atest wystawiają bez problemu ale na tyle razy co zatrzymała policja busem i te mandaty to oni razu nie spytali o atest nie wspomnę o homologacji do CB radia. |
|
|
|
 |
Harry79
Mitsumaniak Diamonds Are Forever

Auto: Space Wagon 2,4GDI Cool
|
|
|
|