Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Prośba o sprawdzenie Carismy
Autor Wiadomość
Adrians 
Mitsumaniak

Auto: Galant EA2A '01
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 29-06-2010, 12:27   Prośba o sprawdzenie Carismy

Witam,
ostatnio oglądałem taką Carismę w Międzychodzie:
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C13780304
Wszystko było całkiem ok, pomijając dosyć widoczny dymek z rury, dlatego nie zdecydowałem się na zakup. Jednak oglądając inne "sprzęty" po drodze, wyszło że tamta akurat była w wyjątkowo dobrym stanie, jak na te pieniądze. Czy ktoś mógłby podjechać i fachowo ocenić ten samochodzik? Mam tam 500km więc nie chciałbym znowu zajechać po nic, bo niedługo stracę więcej na paliwo niż na ewentualny remont silnika w Cari. Bardzo bym prosił o pomoc, wszystko było znośne oprócz tego kopcenia.

Chudy23
[Usunięty]

Wysłany: 29-06-2010, 16:37   

Mało zdjęć ale coś mi nie pasuje lewy przód, jeśli dobrze kojarzę to znaczek GDI jest idealnie nad kierunkiem(sprawdziłem z innymi okazami) , wydaje mi się jeszcze że kierunek jest źle spasowany(może lampa i kierunek są nowe, albo zdjęcie takie)... szkoda że nie ma zdjęcia przodu, oraz prawej strony, :?

Adrians 
Mitsumaniak

Auto: Galant EA2A '01
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 29-06-2010, 17:21   

Widziałem ją na żywo. To prawda, znaczek GDI powinien być nad kierunkowskazem. Wygląda jak każdy inny używany samochód. Co do szyb, to przednia i przednia prawa były wymieniane. Ale mniejsza o to. Chodzi mi głównie o stan silnika, wszystko ładnie, gdyby nie to lekkie kopcenie. Gdyby ktoś miał odrobinkę czasu i mógł się tam przejechać byłbym bardzo wdzięczny.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi