|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Tylni rząd siedzeń Pajero III DI-D 02 |
Autor |
Wiadomość |
Zakatek
Forumowicz
Auto: Pajero III 3.2 2003
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-08-2010, 11:22 Tylni rząd siedzeń Pajero III DI-D 02
|
|
|
Witam! Odkąd go kupiłem nie miałem ostatniego rzędu siedzeń, uchwytów przy suficie i pasów bezpieczeństwa. I tutaj nasuwa się moje pytanie - czy będę mógł zamontować ostatni rząd siedzeń? Nidzie nie znalazłem jak to wygląda (mocowanie). Gdyby ktoś był tak dobry i wrzucił kilka zdjęć mocowań z prawej i lewej strony w swoim pajero.
P.S. Jak tylko będe mógł wrzuce zdjęcia ze swojego samochodu, aby rozjaśnić trochę sprawę |
Ostatnio zmieniony przez Zakatek 23-08-2010, 17:45, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 20-08-2010, 11:30
|
|
|
Bez problemu zamontujesz siedzenia, jeśli ich nie było fabrycznie, to musisz założyć mocowanie siedzeń w podłodze. Przychodzą one prawie w nadkola. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
Zakatek
Forumowicz
Auto: Pajero III 3.2 2003
|
Wysłany: 20-08-2010, 22:21
|
|
|
Hmmm.... Mógłbyś wrzucić zdjęcia tych mocowań... Bo mechanizmu na 100% nie mam, ale w pod osłonką po lewej/prawej stronie mam dwie zaspawane śruby bez główki oraz jedną dziurę z gwintem :/ Więc bardzo proszę o zdjęcia
Wrzucam zdjęcia jak to wygląda w moim samochodzie:
1.Lewa strona
2. Prawa strona:
3. A tutaj środek i pas bezpieczeństwa:
 |
|
|
|
 |
|
|