|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[II 3.0 V6] Błąd B23D |
Autor |
Wiadomość |
rafalo
Nowy Forumowicz
Auto: Oytlander II 3.0 V6 2007
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-09-2010, 22:35 [II 3.0 V6] Błąd B23D
|
|
|
Witam. Potrzebuję wsparcia i informacji...a może rozwiązania problemu? 2 lata temu kipiłem w USA Outlanderka 3.0. Autko rewelacja...jest tylko jedno ale! Od wczoraj zapaliła mi się kontrolka poduszki a po podłaczeniu dzisiaj do komputera serwisowego w warsztacie wyświetlił się bład B23D, bez mozliwości jego usunięcia. Uprzedzam tych którzy wpadną na pomysł...auto nie uległo teraz wypadkowi...i niczemu takiemu, a samochód ściągałem sam z USA z wystrzeloną poduszką, która została zmieniona ze sterownikiem i było ok...teraz nie jest:-)
Czy ktoś mi może powiedzieć, czego dotyczy bląd, co trzeba zrobić. A może ktoś poda jakiś namiar na "mądrych" ludzi co sobie z tym poradzą z Warmii i Mazur? Fachowcy mile widziani, ale tacy którzy wezmą środki płatnicze za naprawę a nie jak dotychczasowi wzięli za poświęcony czas:-)
Bardzo proszę o pomoc, bo kontrolka to jedno, ale alert który się wyświetla co chwilę(po otwarciu drzwi, włączeniu ASR itd)...mnie drażni...a dodatkowo pewnie "Jasiek" się nie odpali wtedy kiedy będzie potrzebny?;-)
Info wstawiłem w 2 miejscach...pewnie dostanę po głowie za śmietnik...ale naprawdę potrzebuję pilnej informacji;-) |
|
|
|
 |
|
|