Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Pajero III benzyna czy diesel.Zamierzam kupić.
Autor Wiadomość
kapsel28 
Nowy Forumowicz

Auto: Audi V8 3.6L
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 26-09-2010, 10:46   Pajero III benzyna czy diesel.Zamierzam kupić.

Witam zastanawiam się nad zakupem Pajero III pierwsza opcja to była benzyna 3,5GDI ale po przeczytaniu postów na temat problemów z instalacjami z LPG do tego silnika zastanawiam się nad dieslem ,tylko że w życiu miałem tylko jednego diesla i było to auto z którym miałem sporo problemów więc sceptycznie podchodzę do diesli.Oczywiście potrzebuję pomocy waszej w wyborze tego Miśka mam kilka na oku na polskich tylko że większość jest hen daleko od mojego miejsca zamieszkania a z moich autopsji mam przykre wspomnienia jak po przejechaniu 500-700km okazało się że kolejne auto to złom.Aha może konkrety ,szukam Pajero III długi z automatem ,skórki , webasto i jakieś dobre wyposażenie.Silnik nie mniejszy od tego 3.2D-ID ale może być większy.I najlepiej jakiś nie ciemny kolor lakieru the best silver.Cena do 30 tyś zł.

Znalazłem takie coś co o tym myślicie a może ktoś wie coś więcej na jego temat:
http://otomoto.pl/mitsubi...-C14712817.html

Ten ma LPG chyba i jest ze stanów.Był jeszcze jeden z Torunia ale chyba został sprzedany bo nie ma go w ogłoszeniach.
Proszę o jakieś propozycje.

zbyszekm2 
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Wysłany: 26-09-2010, 20:10   

to jest 3,5 V6 benzyna, ale nie GDI a więc bardzo fajny motor.

kapsel28 
Nowy Forumowicz

Auto: Audi V8 3.6L
Wysłany: 26-09-2010, 20:40   

zbyszekm2 napisał/a:
to jest 3,5 V6 benzyna, ale nie GDI a więc bardzo fajny motor.

Więc nawet lepiej tylko ze on ma w ogłoszeniu 3,3 +202 konie więc coś mnie tutaj zastanawia czy on się pomylił czy faktycznie tak jest ale tego się dowiem jak wrócę do domu w piątek.

[ Dodano: 30-09-2010, 18:39 ]
Czy ktoś jest w stanie wypowiedzieć się na temat tego egzemplarza ??Może ktoś mieszka w okolicy i jest w stanie podpowiedzieć czy warto się nim zainteresować.W dwóch ogłoszeniach gość pisze że to 3.3 a takiego silnika nie mogę znaleźć w miśku.

Odpowiedz do tematu