|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[3.2 DID] głośniki |
Autor |
Wiadomość |
gildor
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long '01
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 05 Lut 2010 Posty: 156 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 07-11-2010, 21:47 [3.2 DID] głośniki
|
|
|
na razie nie chce mi sie wyrywać tapicerki w celach poglądowych. zwykle jak coś ściągam, to coś tam się ułamie i dlatego jak już ściągnę, to raczej w celu konkretnym niż dla zajrzenia
tyle tytułem wstępu
jakie są rozmiary głośników w drzwiach? zarówno przednich jak i tylnych. tył mniej istotny. przód bardziej. chce wymienić, w instrukcji nie znalazłem, a serwisówka powiedziała mi tylko, że są okrągłe, a nie owalne. domyślam się, ze to 16cm, ale tu istotna jest też głębokość. może ktoś wymieniał? może przy okazji jakieś sugestie macie? również co do samych głośników. nie chce żadnego wypasu wciskać, żadnych wooferów i wzmacniaczy, tylko odrobinę poprawić basik na drzwiach. i być może gwizdki. |
|
|
|
 |
Morox
Forumowicz

Auto: Pajero 3.2 DID
Pomógł: 1 raz Dołączył: 07 Gru 2008 Posty: 51 Skąd: Jaworzno
|
Wysłany: 07-11-2010, 22:59
|
|
|
Witam... ja wymieniłem przednie głosniki na ten zestaw
http://allegro.pl/powerba...1292278862.html
z głosnikami midbasowymi nie było problemów jedynie "cykacze" nie do konca pasowały ale po lekkim rezaniu było oka
co do grania wszystko leci na orginalnym radiu bez zmacniacza tak wiec wielkiej róznicy nie ma jedynie basss jest o wiele zdrowszy ale z tego co pamietam orginalny zestaw dawał sobie rownie dobrze rade. Aby ten zestaw spełniał swoje własciwosci az prosi sie o zmacniacz
ps. po zamontowaniu jakichkolwiek głosników pamietaj o wygrzaniu |
_________________ Nie wiem czy starczy jedno dobre słowo,
Aby odrodzić się i żyć na nowo.
Na zgliszczach, które płoną wybuduję nowy dom.
Otworzę okno w nim i głośno puszczę to... |
|
|
|
 |
gildor
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long '01
Pomógł: 2 razy Dołączył: 05 Lut 2010 Posty: 156 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 08-11-2010, 09:15
|
|
|
dzięki, podumam teraz nad zestawem
a o wygrzaniu wiem
[ Dodano: 08-11-2010, 19:46 ]
słuchaj, a to nasze radio CD, to gdzie o nim znajdę? w instrukcji nic nie ma jakie ono ma moce na głośniki. |
|
|
|
 |
|
|