|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Potrzebuje pompe wody |
Autor |
Wiadomość |
Alladyn [Usunięty]
|
Wysłany: 19-10-2006, 20:21 Potrzebuje pompe wody
|
|
|
Panowie potrzebuje pompe wody do silnika 4D65 rok 89 Mitsubishi colt/lancer |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21954 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 19-10-2006, 23:33
|
|
|
Proszę bardzo.
Najlepszej firmy jaką znam (GMB) oraz najgorszej, każdemu znanej (JC).
http://www.moto.sklep.pl/...6&grupa=c111495
Zapisz sobie adres strony tego sklepu. W/g mnie jeden z najlepszych z częściami w necie. |
|
|
|
 |
Alladyn [Usunięty]
|
Wysłany: 20-10-2006, 20:31
|
|
|
dzieki za sklep ale to wiem chodzilo mi o jakaś używke albo z rozbitego autka jakąś w miare dobrą. moze ktos gdzie ma:)
bo zaczyna powoli kapać i jak postoi 3 dni bez jezdzenia to jednak troche pod autem jest mokro. |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21954 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 20-10-2006, 21:34
|
|
|
Alladyn napisał/a: | chodzilo mi o jakaś używke albo z rozbitego autka jakąś w miare dobrą |
Takich części nie zakłada się używanych. Cóż jest droga, ale nic na to nie poradzisz. Roboty z wymianą trochę jest, a niech używka też puści.
Ja rok temu założyłem w Colcie nową GMB i dzisiaj juz o tym zapomniałem. Ty mi przypomniałeś . Też nie była tania: 180 zł. |
|
|
|
 |
Alladyn [Usunięty]
|
Wysłany: 21-10-2006, 08:55
|
|
|
no pomyśle nad tym:) ostatnio przegub i lozysko wymienalem i wąż ciśnienia oleju i troche mnie skrobnęło kasiory. dobrze ze jeszcze jest zeszyt heheheh |
|
|
|
 |
|
|