|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[3G 00-04 ] skrzynia biegów |
Autor |
Wiadomość |
kornik10
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi eclipse 3.0v6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-03-2011, 22:07 [3G 00-04 ] skrzynia biegów
|
|
|
Witam wszystkich, mam pytanko odnośnie skrzyni biegów w eclipse 3.0 v6 manual. Chodzi mi o wytrzymałość i niezawodność, ponieważ niedawno zostałem posiadaczem takiego autka i- okazało się że skrzynia jest w proszku. A ze względu na to że mieszkam na Islandii, zdobycie części graniczy z cudem a zakup używanej jest po prostu nie możliwy, bo w całym tym kraju są takie dwa -może trzy sztuki. I jeszcze jedna sprawa dotycząca zakupu sprzęgła do tego modelu. Tu koszt takiego zakupu to ok. 3-4 tysiące zł w przeliczeniu. poszukuję docisku i łożyska nawet używanego, za jakiekolwiek wiadomości bardzo będę wdzięczny Serdecznie pozdrawiam wszystkich mitsumaniaków. |
_________________ zawsze pod wiatr |
|
|
|
 |
wojtas gst
Forumowicz
Auto: Eclipse GST 92' USA
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Posty: 142 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 01-04-2011, 15:36
|
|
|
kornik10, mozesz sprobowac to nich uderzyc po czesci
www.topendpower.pl
nie wiem czy wysylaja do Islandii, ale mozesz popatrzyc co maja na stronce i ich zapytac |
|
|
|
 |
|
|