|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Podatek od nieruchomośći.Działalnosc gospodarcza w domu. |
Autor |
Wiadomość |
Szwedzik90
Nowy Forumowicz
Auto: colt
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-01-2011, 11:14 Podatek od nieruchomośći.Działalnosc gospodarcza w domu.
|
|
|
Witam,niedawno załozyłem działalnosc gospodarcza w domu i musze zapłacic podatek od nieruchomosci,Chyba 21,05zł z matr kawdratowy.Czy ktos wie czy sa jakies ulgi?Miał ktos juz z tym doczynienia???Prosze o pomoc |
|
|
|
 |
gulgulq
moderator Służbowo. Na statek.

Auto: i30
|
|
|
|
 |
futro68
Mitsumaniak

Auto: L-400, Astra H, Nissan NV200
|
Wysłany: 09-01-2011, 21:09
|
|
|
ja mam zarejestrowaną działalność w domu ale w Urzędzie Gminy powiedziano mi, że skoro nic nie produkuję tylko jest to praca biurowa to nie muszę wydzielać ani zgłaszać żadnego pomieszczenia czy powierzchni pod działalność. W związku z tym nie płacę ekstra podatku. Spytaj jak jest u Ciebie w urzędzie, zapewne da się zrobić podobnie. Chyba, że chcesz wydzielić pół domu aby potem wrzucać w koszty opłaty eksploatacyjne ale to lepiej przegadać z księgową, bo przy biurowej działalności to trochę śliski temat i może się skarbówka czepić. |
|
|
|
 |
|
|