pomoc przy kupnie Lancera 2.0 SPORT |
Autor |
Wiadomość |
joker_wmb
Mitsumaniak stadko 280 KM

Auto: Outlander II 2,0 DiD Intense+
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-12-2010, 10:50 pomoc przy kupnie Lancera 2.0 SPORT
|
|
|
Witam. Jako zagorzały MManiak nie próżnuje i namówiłem kuzyna na markę Mitsubishi (a co mi tam )
Jako, że poszukiwania trwają wpadł Nam w oko egzemplarz z linku poniżej. I teraz mam pytanie/ prośbę czy mógłby ktoś rzucić okiem bądź podjechać i oglądnąć to autko? byłbym wdzięczny za pomoc
http://otomoto.pl/mitsubi...-C15274399.html |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 30-12-2010, 12:07
|
|
|
Zdjęcia z deka nieaktualne, blachy bytomskie a sprzedaż w Olkuszu, mógłbym rzucic okiem na to auto, tylko pytanie, jak bardzo pilne |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
joker_wmb

|
Wysłany: 30-12-2010, 12:21
|
|
|
robertdg no napewno nie chcemy finalizować transakcji jeszcze w tym roku ale najblizsze tygodnie jak najbardziej realne, jeśli wart jest tego ten Lancerek. dziex za zainteresowanie się wątkiem |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

|
Wysłany: 30-12-2010, 12:25
|
|
|
Może jak się uda to jeszcze dzisiaj się tam wybiore, choć wątpie, może jutro, ostatecznie w przyszłym tygodniu, zakładam, że auto stoi pod chmurką i wiesz, jak miałbym tam jechać i skuwać go z lodu, albo oglądać o zmierzchu, to mijałoby się to z celem, nieprawdaż |
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
 |
|
|
|
 |
capelush
Mitsumaniak
Auto: Lancer EVO MR touring '10
|
Wysłany: 30-12-2010, 16:50
|
|
|
nie jestem pewny czy to jest sport- mialem takiego- na tylnym i przednim zderzaku byly dokladki- tutaj nie ma- nie wiem czy kwestia innego roku produkcji tj 2006.
dosc mocno widac rdze w komorze silnika- sprawdz mocowania zawieszenia czy nie jest popekane- u gory na kielichach- nie pamietam zeby cokolwiek pod spodem sie dzialo w moim. |
_________________ It's Not Over
 |
|
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Pomógł: 141 razy Dołączył: 21 Kwi 2008 Posty: 12607 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 30-12-2010, 23:29
|
|
|
capelush napisał/a: | nie jestem pewny czy to jest sport- mialem takiego- na tylnym i przednim zderzaku byly dokladki- tutaj nie ma- nie wiem czy kwestia innego roku produkcji tj 2006. |
Tak, w sporcie były dokładki na progach. W 2006 roku było Intense które miało inne zderzaki i dokładki do obu zderzaków (ja mam takiego) + climatronik i parę innych dodatków.
capelush napisał/a: | dosc mocno widac rdze w komorze silnika- sprawdz mocowania zawieszenia czy nie jest popekane- u gory na kielichach- nie pamietam zeby cokolwiek pod spodem sie dzialo w moim. |
Ta osłona i uchwyty od chłodnicy też mi rdzewieją nie aż tak ale ja mam garażowane i 2 lata młodsze...
Ma na pewno inne wskaźniki (w tej wersji powinny być białe jeśli mnie pamięć nie myli, takie jak są występowały po lifcie w 2006 roku), a przebieg jest w tym modelu zapisywany tylko w liczniku... |
|
|
|
 |
sla
Forumowicz

Auto: Inne
Pomógł: 22 razy Dołączył: 27 Mar 2005 Posty: 2882 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 30-12-2010, 23:43
|
|
|
Masz rację, wskaźniki powinny być białe, w tym roczniku nie było też takich listew na drzwiach. Jeżeli były to czarne, zamontowane dodatkowo. Rozpórka na tym zdjęciu wyglada jakoś niesymetrycznie. |
|
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Pomógł: 141 razy Dołączył: 21 Kwi 2008 Posty: 12607 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 30-12-2010, 23:58
|
|
|
sla napisał/a: | Rozpórka na tym zdjęciu wyglada jakoś niesymetrycznie. |
Nie jest symetryczna normalnie (z prawej strony jest wyżej bo chyba układ dolotowy się tam telepie albo serwo hamulca nie pamiętam), wygląda podejrzanie ale IMO oryginał. |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

|
Wysłany: 31-12-2010, 09:14
|
|
|
Po numerze VIN wychodzi 2 lipiec 2004r. jeżeli chodzi o zderzaki, to po VIN-ie katalog pokazuje taki zderzak własnie jak jest (odnosnie tylnego) oraz jakas dokladka dolna, ktorej ofkors nie ma na tym aucie i chyba nie zawsze musiała być co nie
Dodatkow, czy w wersji Sport, centralna listwa na desce rozdzielczej (ta w ktora wmontowane sa nawiewy srodkowe) nie powinna byc srebrna, oraz czy grill w zderzaku nie powinien miec jakichs srebrzystych obwodek, dodatków etc. |
 |
|
|
|
 |
Olkusz
Nowy Forumowicz

Auto: Tdi
|
Wysłany: 02-01-2011, 10:38
|
|
|
Poszło PW do kupującego
[ Dodano: 02-01-2011, 10:45 ]
robertdg napisał/a: | Zdjęcia z deka nieaktualne, blachy bytomskie a sprzedaż w Olkuszu, mógłbym rzucic okiem na to auto, tylko pytanie, jak bardzo pilne |
Eee Lepiej zobaczyc jakis film fajny |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

|
Wysłany: 02-01-2011, 12:33
|
|
|
Ja narazie musze sie wstrzymac od obejrzenia auta, gdyż jestem przeziębiony i źle się czuje, Przepraszam. |
 |
|
|
|
 |
joker_wmb

|
Wysłany: 02-01-2011, 12:42
|
|
|
robertdg z tego co napisał mi kolega Olkusz to nawet nie ma po co jechać i oglądać ten egzemplarz, także rozważniej będzie jak poleżysz i wyzdrowiejesz (życzę zdrowia). w każdym bądź razie dzieki za wszelka pomoc, gdybyście coś wiedzieli o wartym uwagi Lancerze w tej karoserii dajcie znać na pw, a tego sobie odpuszczamy. pozdro |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

|
Wysłany: 02-01-2011, 14:27
|
|
|
Ktoś się podzieli spostrzeżeniami |
 |
|
|
|
 |
joker_wmb

|
Wysłany: 02-01-2011, 14:32
|
|
|
kolega Olkusz pracuje w aso Moto i miał przyjemność (albo i nie ) serwisować tego lancera, z tego co mi pisał auto nie było zadbane i wyglądało pod względem technicznym i wizualnym kiepsko, a ponoć nawet przebieg był wyższy w chwili gdy właściciel chciał je zostawić w salonie w rozliczeniu... |
|
|
|
 |
Karwoś
Mitsumaniak
Auto: Ford C-Max Hybrid 2.0
Pomógł: 4 razy Dołączył: 14 Maj 2005 Posty: 1446 Skąd: Suwałki
|
Wysłany: 04-01-2011, 00:23
|
|
|
Mój to 2004 i mam ok 75000km - tam wspomina 165 tys. A to może oznaczać ok 25000 rocznie - wg mnie dużo jak na samochód rodzinny.
Ja i na wakacje i inne pierdoly jeżdze samochodem - do pracy z pracy i po bułki 500metrów. Co prawda jest jeszcze drugi ale nawet z jego przebiegiem nawet 15 000 się nie zbierze na rok. |
_________________ Lancer 2,0 '04 Automat. - już u nowego właściciela
Czas może na Space Stara dla żony? |
|
|
|
 |
|