|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[II 2.0 DID] Wybór ASO - naprawa - Dolnośląskie i okolice |
Autor |
Wiadomość |
KaMiKaZe
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander II
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-03-2011, 21:00 [II 2.0 DID] Wybór ASO - naprawa - Dolnośląskie i okolice
|
|
|
Witam---
Forum odwiedzam od kiedy jestem posiadaczem mojego Outlandera.....to już będzie 3 lata....ale ten czas leci . Dowiedziałem się z niego wielu przydatnych rzeczy, za co oczywiście wielkie dzięki.
Niestety niedawno zabawiłem się w łowcę jeleni co nie skończyło się dobrze ani dla mnie ani dla zwierza . W związku z tą sytuacją muszę wybrać autoryzowany serwis, który doprowadzi moje auto do stanu użytkowania. I tu moje pytanie, który z serwisów w okolicy województwa Dolnośląskiego polecacie Wrocław, Opole, Zielona Góra. Gdzie mogę zostawić moje maleństwo z spokojnym sumieniem. Dodam, iż naprawa prowadzona jest z polisy autocasco.
Z góry dziękuje za odpowiedzi i sugestie.
Pozdrawiam |
_________________ Łowca jeleni |
|
|
|
 |
mitsu00
Mitsumaniak
Auto: VOLVO XC70 AWD '13
Kraj/Country: Sweden
Pomógł: 34 razy Dołączył: 10 Lut 2009 Posty: 4355 Skąd: Sztokholm, Szwecja
|
Wysłany: 22-03-2011, 22:44
|
|
|
Polecam ASO LIS w Kaliszu jesli to dla ciebie nie za daleko. Robili mi tam sprzęgło i blotnik. Superancki serwis i obsługa. Cwaniaków z Wrocławia radziłbym jednak unikać Co do Opola i Jelonka nie wypowiadam sie bo nie miałem przyjemności... |
_________________ Pozdrawiam
Dominik |
|
|
|
 |
dab
Mitsumaniak

Auto: OUTLANDER 2.0 D-ID
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 917 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 23-03-2011, 20:33
|
|
|
mitsu00 napisał/a: | Cwaniaków z Wrocławia radziłbym jednak unikać |
NO WLASNIE
zgadzam sie z przedmowca, niestety
Ja tez zaczalem jezdzic na serwis do kalisza, odleglosc nie powala (lekko ponad 100km) a jakoscia obslugi mogli by obdzielic wiele innych serwisow...lacznie z tym wroclawskim |
_________________ Pozdrawiam
dab
 |
|
|
|
 |
|
|