Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[II 2.0 DID] Wybór ASO - naprawa - Dolnośląskie i okolice
Autor Wiadomość
KaMiKaZe 
Nowy Forumowicz

Auto: Outlander II
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 22-03-2011, 21:00   [II 2.0 DID] Wybór ASO - naprawa - Dolnośląskie i okolice

Witam---

Forum odwiedzam od kiedy jestem posiadaczem mojego Outlandera.....to już będzie 3 lata....ale ten czas leci :) . Dowiedziałem się z niego wielu przydatnych rzeczy, za co oczywiście wielkie dzięki.
Niestety niedawno zabawiłem się w łowcę jeleni co nie skończyło się dobrze ani dla mnie ani dla zwierza :( . W związku z tą sytuacją muszę wybrać autoryzowany serwis, który doprowadzi moje auto do stanu użytkowania. I tu moje pytanie, który z serwisów w okolicy województwa Dolnośląskiego polecacie Wrocław, Opole, Zielona Góra. Gdzie mogę zostawić moje maleństwo z spokojnym sumieniem. Dodam, iż naprawa prowadzona jest z polisy autocasco.
Z góry dziękuje za odpowiedzi i sugestie.

Pozdrawiam

mitsu00 
Mitsumaniak

Auto: VOLVO XC70 AWD '13
Kraj/Country: Sweden
Wysłany: 22-03-2011, 22:44   

Polecam ASO LIS w Kaliszu jesli to dla ciebie nie za daleko. Robili mi tam sprzęgło i blotnik. Superancki serwis i obsługa. Cwaniaków z Wrocławia radziłbym jednak unikać :wink: Co do Opola i Jelonka nie wypowiadam sie bo nie miałem przyjemności...

Dominik

dab 
Mitsumaniak

Auto: OUTLANDER 2.0 D-ID
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 23-03-2011, 20:33   

mitsu00 napisał/a:
Cwaniaków z Wrocławia radziłbym jednak unikać

NO WLASNIE :x
zgadzam sie z przedmowca, niestety :?
Ja tez zaczalem jezdzic na serwis do kalisza, odleglosc nie powala (lekko ponad 100km) a jakoscia obslugi mogli by obdzielic wiele innych serwisow...lacznie z tym wroclawskim :?

Odpowiedz do tematu