|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Spryskiwacz przedniej szyby |
Autor |
Wiadomość |
toldi
Forumowicz
Auto: Pajero IV 3.2 automat
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-02-2011, 12:42 Spryskiwacz przedniej szyby
|
|
|
Przestał mi działać spryskiwacz przedniej szyby, mam pytanko czy pompa znajdująca się pod zbiornikiem ma swój osobny bezpiecznik, nie chce od razu rozbierać auta aby się dostać do niej, no ale jeśli nie ma to jak dostać się do niej? |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 15-02-2011, 13:09 Re: Spryskiwacz przedniej szyby
|
|
|
toldi napisał/a: | Przestał mi działać spryskiwacz przedniej szyby, mam pytanko czy pompa znajdująca się pod zbiornikiem ma swój osobny bezpiecznik, nie chce od razu rozbierać auta aby się dostać do niej, no ale jeśli nie ma to jak dostać się do niej? |
Jeśli nie brzęczy to może zamarzła w nim woda albo się spalił, Odchyl prawe nadkole na dole przy zderzaku i tam dojdziesz do silniczka |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
toldi
Forumowicz
Auto: Pajero IV 3.2 automat
|
Wysłany: 15-02-2011, 18:55
|
|
|
nic nie brzeczy, cisza, jeśli zamarzł, to muszę poczekać bo jak na razie na dworze mrozy panują, jutro postaram się dobrać do niego.
[ Dodano: 11-03-2011, 21:11 ]
już jest ciepło za oknem a silniczek jak nie działał tak nadal nie działa, sprawdziłem zasilanie i w momencie uruchomienia spryskiwaczy nie idzie prąd do silniczka, wiec stawiam że on jest sprawny, ale gdzieś jest problem w instalacji, od czego mam zacząć, albo może poprowadzić od nowa kabelek, tylko wiem że koniec swój ma w silniczku, ale gdzie jest jego początek??
[ Dodano: 18-03-2011, 12:43 ]
czy pompka silniczek spryskiwacza przód do mojego autka , jest taka sama jak tylnia do pajero z 97r?
[ Dodano: 18-03-2011, 12:52 ]
albo , czy te bedą pasowć do mnie: link lub link ?? |
|
|
|
 |
|
|