|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Pajero III] prosba o sprawdzenie vin-u |
Autor |
Wiadomość |
taoma
Nowy Forumowicz
Auto: P II 3.5 V6 SHORT AUTOMAT
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-02-2011, 16:07 [Pajero III] prosba o sprawdzenie vin-u
|
|
|
czy ktos moglby mi sprawdzic vin auta sprowadzonego z francji, chodzi o informacje o przebiegu glownie, wlascicielach itp, w kazdym razie cos wiecej niz tylko zdekodowanie bo z tym sobie poradzilem
nie wiem czy to jest mozliwe w ogole ale jesli tak bede bardzo wdzieczny
nr: JMBMYV68W4J001207 |
Ostatnio zmieniony przez taoma 28-02-2011, 20:51, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
PiotrKw
Forumowicz
Auto: nie Pajero3.2 Touareg3.0 Q74.2
Pomógł: 25 razy Dołączył: 18 Wrz 2010 Posty: 843 Skąd: Trójmiasto
|
Wysłany: 28-02-2011, 18:31
|
|
|
Ciężko będzie , bo jeżeli coś, to tylko w serwisie MM we Francji . Chyba że nasi mają też mozliwość coś podejrzeć ale wątpię. No i musiał by być serwisowany w MM . 2004 rocznik to możliwe że przynajmniej w pierwszym okresie coś może być . Niestety Europa to jeszcze nie USA. Znalazłem tylko, że nie figuruje w bazie kradzionych pojazdów . |
|
|
|
 |
taoma
Nowy Forumowicz
Auto: P II 3.5 V6 SHORT AUTOMAT
|
Wysłany: 28-02-2011, 20:43
|
|
|
PiotrKw
dzieki za odzew
w polskim MM niczego mi nie powiedza bo jak twierdza nie ma ogolnopolskiej bazy ??? a co dopiero dostepu do zagranicznej, wiec rzeczywiscie jedyna nadzieja to ze byl serwisowany w sieci Mitsu lokalnie i bedzie mozna o cos popytac... |
|
|
|
 |
|
|