Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: glina
29-05-2014, 13:32
Carisma 1.8GDI Stargard
Autor Wiadomość
lukasz85 
Mitsumaniak

Auto: Colt CAO 1.6 4G92
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 11-04-2011, 18:11   Carisma 1.8GDI Stargard

Witam,

Jutro będę miał prawdopodobnie okazję obejrzenia tego auta:

http://allegro.pl/1-8-gdi...1543736127.html

Cena nie jest zbyt niska biorąc pod uwagę fakt, że jest to auto do rejestracji ale wygląda nieźle. Do tej pory latałem COLTEM CAO. Macie może jakieś uwagi wizualne dotyczące auta. Sporo naczytałem się o silnikach GDI ale jechałem taką Carismą znajomego i ogień w szopie :) więc jestem jak najbardziej na tak. Na co jeszcze zwrócić uwagę ? Z góry dziękuję za cenne informacje.

volve 
Mitsumaniak

Auto: Colt CZC 1.5T
Wysłany: 12-04-2011, 13:52   

Pewnie za późno już piszę, ale podstawa to wiadomo, stacja diagnostyczna i sprawdzenie zawieszenia itp (jak każdym aucie).
Polecałbym Ci też podjechać z kimś, kto ma EvoScana i sprawdzić wszystko. Bo może się okazać, że np. powoli pompa WC pada i będzie kicha. Ja niestety w tygodniu nie mam czasu, a w ten weekend najpierw pomagam znajomym w przeprowadzce do Stargardu, a później znajomy prosił, abym podłączył jego Cari pod Evoscana.

Ogólnie co do tego ogłoszenia, to na zewnątrz dużo nie widać, natomiast nie ma zdjęć silnika i wnętrza. Z tego co widzę, to nie ma znaczków GDI pod bocznymi kierunkowskazami, no chyba, że po 2001r już ich nie było.

EDIT:

Aha, aren195612 jest chyba ze Stargardu i ma EvoScana, więc może spróbuj się z nim skontaktować.

lukasz85 
Mitsumaniak

Auto: Colt CAO 1.6 4G92
Wysłany: 12-04-2011, 22:04   

Dzięki za informację. Byłem oglądać dzisiaj ok 12. Auto już było sprzedane tzn stało z boku zarezerwowane więc można było tylko rzucić okiem. Nie było brzydkie ale na fotkach urzekło mnie bardziej niż w rzeczywistości więc jakoś specjalnie nie żałuję. Mówi się trudno żyje się dalej :) Może przyszły właściciel też zagości na forum.

Vikthor 
Forumowicz

Auto: Carisma 01
Wysłany: 26-04-2011, 00:12   

Witam wszystkich. To mój pierwszy post na tym forum. To ja jestem tym "przyszłym" właścicielem i chciałem się przywitać. Tą cari kupiłem po negocjacjach za kwote 10000, ale doszło niecałe 900 zł opłat, tak więc myślę że nie najgorzej, jak za ten rocznik (wrzesień 2001).

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi