|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Sprawdzony serwis 4x4 - małopolska, śląsk ?? |
Autor |
Wiadomość |
KOS
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero 3.2 DiD - 2001 auto
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-06-2011, 22:07 Sprawdzony serwis 4x4 - małopolska, śląsk ??
|
|
|
Witajcie,
Czy ktoś może polecić jakieś sprawdzone serwisy 4x4 (głównie zawieszenie i napędy).
Mieszkam dokładnie pomiędzy Krakowem a Katowicami, więc serwis może być z okolic:
-KATOWICE
-BIELSKO-BIAŁA
-KRAKÓW
etc.
Chodzi mi o fachową doradę odnośnie kierunku przeróbek zawieszenia i diagnostyki napędów.
Dobrze by było aby serwis w głównej mierze zajmował się 4x4 i mechanicy/właściciel jeździli takowymi autami, a najlepiej miśkiem, a do tego nie pożarli portfela
Z góry dzięki za info. |
|
|
|
 |
koniusek
Forumowicz
Auto: Pajero 3.2 DiD Long
Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Lut 2011 Posty: 62 Skąd: Zabierzów
|
Wysłany: 05-06-2011, 10:05
|
|
|
Jeżeli chodzi o przeróbki zawieszenia i zabawy zwiazane z off-roadem to w Zabierzowie koło Krakowa są goście co buduja terenówki i wlasnie bawią się w takie rzeczy. 4x4 Serwis Zabierzów ul. Kątowa najlepiej kontakt z głównym mechanikiem ROBERT 501 925 160. Czasem ciężko się dodzwonić ale chłopak naprawdę ma pojęcie o tym co robi natomiast nie mają kompa i w dziedzinie elektroniki za wiele nie pomogą. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
KOS
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero 3.2 DiD - 2001 auto
|
Wysłany: 18-06-2011, 22:42
|
|
|
Dzięki koniusek,
Pojechałem i sprawdziłem - faktycznie konkretny człowiek i bardzo pomocny, zna się na rzeczy i wszystko jasne.
Dzięki raz jeszcze - oczywiście polecam w/w warsztat każdemu.
Ps. Jeśli to twoje pajero tam stoi to daj znać jak zagada..
Powodzenia. |
|
|
|
 |
|
|