[Cari 1.6] problem z zawieszeniem |
Autor |
Wiadomość |
maniak [Usunięty]
|
Wysłany: 11-05-2008, 11:46 [Cari 1.6] problem z zawieszeniem
|
|
|
Witam mitsumaniakow. Mam problem z tylnym zawieszeniem w cari 1.6 GLX. Cos mi stuka w tylnym lewym kole a jak cofam to czasem cos mi strzela jakby cos przeskoczylo. nie mam czasu jechac na warsztat i wolal bym najpierw o waszo opinie. tym bardziej ze mieszkam w NL a wiekszosc warsztatow nalezy do turkow a nie mam do nich jakos zaufania.Prosze o porade dla nowego mitsumaniaka. dzieki z gory |
|
|
|
 |
Brikston
Forumowicz

Auto: Carisma 2001 1.8 GDI Avance
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 09 Lis 2006 Posty: 271 Skąd: Krakow
|
Wysłany: 11-05-2008, 12:27
|
|
|
hmm... a hamuje Ci tyl rowno i dobrze? i w ogole masz bebny z tylu? bo w cari czasem lubia sie odkleic/oderwac okladziny w bebnach i nawet zablokowac kolo potrawia jak wejda tam gdzie nie powinny |
_________________ Mitsubishi Carisma 2001 1.8 GDI Avance
 |
|
|
|
 |
maniak [Usunięty]
|
Wysłany: 11-05-2008, 22:22
|
|
|
hamuje rowno hoc wydaje mi sie ze so slabe( czy to normalne w cari?) Z tylu bebny. sprawdze jutro szczeki i okladziny jak to sprawdze to napisze czy to to. Dzieki |
|
|
|
 |
MoLi_TRN [Usunięty]
|
Wysłany: 11-05-2008, 23:39
|
|
|
mam podobną sytuacje, cos mi tez stuka z tyłu i stawiam na łączyniki stabilizatora z tyłu, no i yto hamowanie u mnie tez nie powala, dlatego w tygodniu wymieniam okladziny |
|
|
|
 |
maniak [Usunięty]
|
Wysłany: 12-05-2008, 20:49
|
|
|
Siemka. Ja chyba tez stawiam na laczniki ale mam pytanko czy musze to juz wymienic czy mozna z tym jeszcze troche sie pobujac? |
|
|
|
 |
MoLi_TRN [Usunięty]
|
Wysłany: 12-05-2008, 20:50
|
|
|
łączniki kosztuja ok 100zł ale mozesz jezdzic... ale z czasem zmień, dbaj o autko
|
|
|
|
 |
orzech [Usunięty]
|
Wysłany: 12-05-2008, 20:53
|
|
|
Jezeli Ci chalas nie przeszkadza to mozesz jezdzic smialo, maniak. |