|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pajero 3000 V6 |
Autor |
Wiadomość |
StanZniszczenia
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero II 94r. 3.0 V6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-05-2011, 14:50 Pajero 3000 V6
|
|
|
Witam,
w moim pajero pojawił się problem z zapalaniem i szybkim gaśnięciem po zapłonie.
Otóż po podłączeniu do komputera wykazało, że trzeba wymienić coś takiego jak trójnik rozruchu zimnego silnika.
Czy mógłby mi ktoś pomóc w znalezieniu tej części, gdyż w żadnych sklepach czy serwisach z częściami nie znalazłem tego, tym bardziej w internecie.
Może ta część po prostu ma jakąś inną nazwę;)
Pajero: 2002 3.0 V6, model Classic.
Z góry dziękuje za pomoc
pozdrawiam
Hubert |
|
|
|
 |
1405
Forumowicz
Auto: Pajero I 3000V6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 8 razy Dołączył: 27 Paź 2009 Posty: 301 Skąd: Dorohusk
|
Wysłany: 29-05-2011, 23:16 Re: Pajero 3000 V6
|
|
|
StanZniszczenia napisał/a: | Witam,
w moim pajero pojawił się problem z zapalaniem i szybkim gaśnięciem po zapłonie.
Otóż po podłączeniu do komputera wykazało, że trzeba wymienić coś takiego jak trójnik rozruchu zimnego silnika.
Czy mógłby mi ktoś pomóc w znalezieniu tej części, gdyż w żadnych sklepach czy serwisach z częściami nie znalazłem tego, tym bardziej w internecie.
Może ta część po prostu ma jakąś inną nazwę;)
Pajero: 2002 3.0 V6, model Classic.
Z góry dziękuje za pomoc
pozdrawiam
Hubert |
Nie jestem pewien ale z tego co translator prze kaleczył to wydaje mi się ze jest to zaworek na pokrywie zaworów lewej głowicy- pod kolektorem ssącym. Jak to ten zaworek właśnie będzie , to nie trzeba mieniać tylko umyć. Często lubi się zawieszać jak jest zapchany olejem zmieszanym z nagarem.
Masz link bo z angielskim to u mnie kiepsko...
http://www.pocuk.com/foru...96d0555bf0e67af |
|
|
|
 |
|
|