Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[EAx 97-04] Galant 2.5V6, 1998r, sedan, zielony, Radom
Autor Wiadomość
Tobi_ 
Nowy Forumowicz

Auto: BMW E36
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 24-06-2011, 20:21   [EAx 97-04] Galant 2.5V6, 1998r, sedan, zielony, Radom

Proszę aby, kto może, rzucił bardziej fachowym od mojego okiem...
http://moto.allegro.pl/mi...1683035444.html

Kod:
Parametry
    Rok produkcji (1900 - 2100): 1998
    Przebieg (km): 154000
    Pojemność silnika (cm3): 2500
    Moc silnika (KM): 176
    Skrzynia biegów: Manualna
    Rodzaj paliwa: Benzyna + LPG
    Typ: Sedan/Limuzyna
    Liczba drzwi: 4/5
    Kolor: Zielony
    Stan: Używany
    Uszkodzony: Nie
    Informacje dodatkowe
    Bezwypadkowy, Kupiony w salonie, Pierwszy właściciel, Serwisowany w ASO, Sprowadzony,
Opis           
Posiadam na sprzedaż Mitsubishi Galant 1998/1999 r. , auto napędzane silnikiem benzynowym 2.5 V6 176 KM w najwyższej z możliwych wersji wyposażenia wraz z instalacją sekwencyjną Vialle ! ( ciekły wtrysk gazu , instalacja gazowa nr 1 na świecie ) Auto wyjątkowo zadbane ! ! !
Auto do obejrzenia w Radomiu woj.Mazowieckie po wcześniejszym kontakcie tel.
Koszt założenia instalacji Vialle w Polsce sięga 8 do nawet 12 tyś. zł. cechuje ją zerowe zużycie silnika i wzrost mocy na gazie nawet do 15% !
Spalanie gazu w mieście w największych korkach nie przekracza 12 l / 100 km. natomiast w trasie spada do 8l/100km. więcej inf.o gazie udzielę przez telefon .
Auto posiada :
Jasną skórzaną tapicerkę - jej stan oceniam jako BDB.
Automatyczną klimatyzację typu klimatronic
System kontroli trakcji
4 poduszki powietrzne
Podgrzewane Fotele
Tempomat
ABS
Wspomaganie kierownicy
4 Elektryczne szyby
Elektrycznie sterowane podgrzewane lusterka
Elektryczna regulacja świateł
Immobilaiser
Centralny zamek wraz z autoalarmem oraz odcięciem zapłonu
Regulowana kolumna kierownicza
Elektrycznie regulowane fotele przednie również góra/dół
Podłokietnik tył / przód
System blokowania drzwi tylnych ( dla bezpieczeństwa pociech )
100% oryginalny przebieg
3 oryginalne kluczyki + 2 piloty
Aluminiowe felgi 17'
Manualna skrzynia biegów !
Instalacja gazowa VIALLE ! ! !

Stan auta określam jako BDB. silnik pracuje równo i cicho , pod maską nie ma żadnych wycieków , bardzo komfortowe zawieszenie w stanie idealnym , tapicerka również bardzo dobrze utrzymana nowe tarcze klocki filtry olej oraz oryginalny rozrząd na co posiadam faktury !
Samochód został sprowadzony od pierwszego właściciela z Holandii , dokonane są wszelkie opłaty , kupujący zwolniony jest z opłaty skarbowej , wystawiam f.vat/marża !

Autem można poruszać się na kołach - posiada ważne OC , nie potrzebna jest laweta .

Stan samochodu oceniam jako BDB. 154 tyś.km. przy aucie 1998r. mówi samo za siebie .

Daję 100% gwarancji na oryginalność przebiegu , pogoda niestety nie sprzyja do robienia zdjęć jednak zapewniam że autko robi kosmiczne wrażenie , z czystym sumieniem mogę napisać że znaleźć auto tak zadbane to nie lada wyzwanie a proszę mi wierzyć na słowo - Wiem co mówię !

Samochody kupujemy zawsze z pierwszych rąk , nie z giełdy czy komisu , wyżej opisane auto od nowości należało do jednego właściciela , na wszystko co zostało zawarte w tym ogłoszeniu posiadam dokumenty ! ! !

Więcej inf. pod nr tel. 516-454-135 , oraz pod adresem email .

Zadzwoń umówmy się na spotkanie i zobacz sam że jest to najbardziej zadbany , zarówno pod względem tech. jak i wizualnym Galant , ze wszystkich jakie do tej pory widziałeś .

Zapraszam do obejrzenia auta oraz na jazdę próbną .
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 26-06-2011, 22:10, w całości zmieniany 2 razy  

kuzi
[Usunięty]

Wysłany: 24-06-2011, 22:28   

Zacznijmy od tego, że nie jest to wersja Elegance. Jest to przedliftowy Galant. Moc to 163KM a nie 176KM.

m6riano 
Mitsumaniak
Użytkownik zbanowany

Auto: EA2W,98r,136KM,LPG 446tkm
Wysłany: 25-06-2011, 03:10   

Może na LPI mu sie podniosła...;-)

wilukce 
Mitsumaniak

Auto: Astra
Wysłany: 25-06-2011, 17:49   

Nie podoba mi się opis samochodu. Szczerze wątpię, że ten samochód spala 12l w mieście na gazie. U mnie 11l pali na trasie a w mieście myślę, że koło 16. Cena też raczej wysoka jak na ten rok. Jak masz blisko to można się przejechać i zobaczyć. Ale już widzę tego Radomskiego cwaniaczka ;)
3. RENAULT SCENIC 1.9dCi 105KM M/T 2003 (sprzedany)
4. MITSUBISHI GALANT 2.5 V6 A/T + LPG 1999 (sprzedany)
5. RENAULT Clio II 1.2 8V 1998 (sprzedany)

fj_mike 
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Wysłany: 25-06-2011, 18:17   

Plastikowe nadkole wewnętrzne, lewy przód - brakuje lub jest połamane.
Tobi_, post ma zawierać zdjęcia oraz treść ogłoszenia. W temacie powinna być podana miejscowość, rocznik. Popraw.

Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły
by Owczar

Tobi_ 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 26-06-2011, 06:39   

OK widzę, że nie ma sobie nim co zawracać głowy. Szukam egzemplarza bez zarzutu, nie spieszy mi się. :) Dziękuję Panowie za pomoc.

Łukasz0 
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.0 LPG '00
Wysłany: 26-06-2011, 10:35   

A ja dzisiaj jade go obejrzeć i jeśli facet troche zjedzie z ceny a auto nie będzie jakoś specjalnie niedomagało to go biore :P Dużo naczytałem sie o tych instalacjach gazowych i póki nie padną są spoko.

[ Dodano: 26-06-2011, 20:09 ]
Jestem na forum nowy i już jakiś czas szukam dobrego gala ale ten facek który go sprzedaje nie ma jakiegokolwiek pojęcia o tym samochodzie.
Nie chce oczerniać sprzedawcy bo miły facet ale próbuje kłamać w żywe oczy. Ale po kolej:
-gdy tylko mu powiedziałem że to nie jest Elegance to już sie ze mną kłucił że przecież ma klime i skurzane fotele O.o
-silnik teoretycznie bez zarzutów czysty ładnie pracuje na benzynie (na gazie niestety nie wiadomo)
-instalacja gazowa póki co nie działa bo facet "nie ma pieniędzy na zrobienie pompki gazu ale jeśli wpłaci sie zaliczke (początkowo chciał 1500 później już zszedł do 600) to zatankuje klientowi pełny zbiornik wachy żeby mógł wrócić do domu a za dwa dni dojeżdża ze zregenrowaną pompką i ją zamontuje :mrgreen: z czego nigdy nie widziałem tak założonej instalacji ale podobno fabryczna (podwójny zbiornik w kole zapasowym który po prostu sie nie mieści i podnosi całą wykładzine bagażnika a pod bokami wykładziny styropian :P )
-przód najprawdopodobniej był cały rozbierany (ślady po wyjmowaniu chłodnicy, dziwnie zamalowane śruby) a gdy o to zapytałem to przecież tak w orginale robią... dopiero później przyznał że rzeczywiście są maźnięte pędzlem :D
-połowa kontrolek w środku nie pali, pod kierownicą jakoś dziwnie powyciągane kable a najlepsze że gdy pojechaliśmy sie przejechać to żeby wogóle jechać prosto kierownice trzeba było trzymać skręconą o jakies 25 stopni, a ABS wogóle nie działał.

Cóż pozostaje tylko współczuć sprzedawcy bo chyba sam nie wiedział co kupił a teraz może mieć poważne problemy żeby sie go pozbyć.
Auto zdecydowanie odradzam no chyba ze ktoś chce sie za niego zabrać i go zrobić ale nie za tą cene.

Ultrasonic 
Nowy Forumowicz

Auto: Galant w planach
Wysłany: 26-06-2011, 21:31   

Podbije temat w razie jakby autor nie widzial edita ostatniego.
Dzieki Łukasz0, sam chcialem go ogladac, ale takiej historii z gazem nie przewidzialem...

Tobi_ 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 28-06-2011, 20:54   

Dzięki, już po pierwszych opiniach kolegów z forum odpuściłem sobie ten egzemplarz.

Odpowiedz do tematu