|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Składanie fotela elektrycznego po stronie kierowcy + SRS |
Autor |
Wiadomość |
PIENIAC
Nowy Forumowicz pieniac
Auto: Pajero III 3.2 DID
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-07-2011, 22:44 Składanie fotela elektrycznego po stronie kierowcy + SRS
|
|
|
Witam wszystkich bywalców forum, jako początkujący uzytkownik Pajero mam kolejne pytanie a mianowicie czy istnieje jakis łatwy i w miarę szybki sposób żeby wsiąść na tył do krótkiego Pajero III z elektrycznym fotelem driver-a.Po prawej stronie mam fotelik mojego dzieciaczka i cięzko tak go odpinać i zapinać. Czy jedyny sposób to przesuwać go w żółwim tempie sterownikiem fotela? Drugie pytanie to czy jest jakiś fajny sposób odłączenia poduszek po prawej stronie z przodu? W toyocie wypinałem z kostek przy worku, w VW kluczykiem, w A170 kostka pod fotelem. Czy ktos z Was to przerabiał? |
|
|
|
 |
|
|