|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Siłownik przedniego mostu. |
Autor |
Wiadomość |
Arapaho
Forumowicz

Auto: L200 '06 Intense Sport 182KM
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Paź 2010 Posty: 91 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 17-08-2011, 11:13 Siłownik przedniego mostu.
|
|
|
Witam,
Z góry przepraszam za założenie nowego tematu, ale dopisałem do swojego i na stronie głównej nie widać, że jest nowa odpowiedź a wszyscy co mieli przeczytać to przeczytali i pewnie więcej tam nie zajrzą. Chodzi o ten post .
Czy siłownik przedniego mostu (ten co załącza i rozłącza przedni napęd) jest taki sam jak w MITSUBISHI PAJERO 3 OD 2003-2006 3,2 DiD? Mój jest prawdopodobnie uszkodzony i muszę kupić, a na allegro jest tylko taki. Sprzedawca niestety nie wie.
Pozdrawiam, |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 17-08-2011, 12:40 Re: Siłownik przedniego mostu.
|
|
|
Arapaho napisał/a: | Witam,
Z góry przepraszam za założenie nowego tematu, ale dopisałem do swojego i na stronie głównej nie widać, że jest nowa odpowiedź a wszyscy co mieli przeczytać to przeczytali i pewnie więcej tam nie zajrzą. Chodzi o ten post .
Czy siłownik przedniego mostu (ten co załącza i rozłącza przedni napęd) jest taki sam jak w MITSUBISHI PAJERO 3 OD 2003-2006 3,2 DiD? Mój jest prawdopodobnie uszkodzony i muszę kupić, a na allegro jest tylko taki. Sprzedawca niestety nie wie.
Pozdrawiam, |
Pasuje |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
Arapaho
Forumowicz

Auto: L200 '06 Intense Sport 182KM
Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Paź 2010 Posty: 91 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 17-08-2011, 16:29