Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
44 Rajd Barbórki
Autor Wiadomość
McDoune 
Mitsumaniak
Czarny Mesjasz :)

Auto: RL1, EA5W; GC8 GT; V70T5
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 09-12-2006, 09:20   44 Rajd Barbórki

Cytat:

Już w najbliższą sobotę w Warszawie odbędzie się 44. Rajd Barbórki - Ogólnopolskie Kryterium Asów.

Choć jest imprezą towarzyską, rajd posiada duży prestiż. Rokrocznie w grudniu do stolicy zjeżdżają najlepsi polscy kierowcy, reprezentujący różne dyscypliny sportu samochodowego. Rajdowcy rywalizują z przedstawicielami wyścigów płaskich i górskich, rallycrossu czy nawet samochodów terenowych. Na liście startowej aż roi się od nazwisk Mistrzów i Wicemistrzów Polski w najróżniejszych grupach i klasach...

Rajd rozpocznie się odcinkiem specjalnym na Bemowie o godzinie 10.00. Później załogi pojadą na Żerań (godz. 10.30), do Cytadeli (11.00) i powrócą na Bemowo, gdzie rywalizować będą w slalomie równoległym. "Trzydziestu wspaniałych" rozpocznie rywalizację w Kryterium Karowa o godzinie 17.30.

I choć telewizja transmituje na "żywo" przebieg rywalizacji, to wzdłuż ulic Browarnej i Karowej podczas Kryterium Asów gromadzą się dziesiątki tysięcy kibiców.

Zapewne podobnie będzie także i w tym roku.

za interia.pl

My ze Szkodnikiem się wybieramy oglądać auta na Karowej :mrgreen: , będzie ktoś z Was ??

:king: Zwycięzca Czwartej Edycji Typera Mitsumaniaków :king:

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Wysłany: 09-12-2006, 19:59   

Na Karowej wygrał Kuzaj na swoim czarnym monstrum STI. W całej Barbórce zresztą też.

MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650

McDoune 
Mitsumaniak

Wysłany: 09-12-2006, 22:22   

ogolnie bardzo przyjemna Impreza była :lol:

borecki
[Usunięty]

Wysłany: 10-12-2006, 11:56   

moze jakies foty macie?

ps. McDoune, a Ty juz wrociles? :]

McDoune 
Mitsumaniak

Wysłany: 10-12-2006, 23:09   

wróciłem 8)

Fotki mam niestety tylko ze 3 na telefonie, więc nic ciekawego. Ogólnie nim znaleźliśmy miejsce żeby zostawić samochód i doszliśmy do trasu rajdu to wszystkie miejscówki były już poobstawiane :evil:
Ja coś tam widziałem między ludźmy, zona nic i tylko mały piszczał jak widział auto bo siedział na aranach. Swoją drogą mój syn ma teorię po co oni się tak spieszą...

bo jadą do domu :mrgreen:
zwłaszcza ten sie śpieszył :) - ślicznie ta Subarynka wygląda w tych kolorach :roll:

Odpowiedz do tematu