|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
44 Rajd Barbórki |
Autor |
Wiadomość |
McDoune
Mitsumaniak Czarny Mesjasz :)

Auto: RL1, EA5W; GC8 GT; V70T5
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-12-2006, 09:20 44 Rajd Barbórki
|
|
|
Cytat: |
Już w najbliższą sobotę w Warszawie odbędzie się 44. Rajd Barbórki - Ogólnopolskie Kryterium Asów.
Choć jest imprezą towarzyską, rajd posiada duży prestiż. Rokrocznie w grudniu do stolicy zjeżdżają najlepsi polscy kierowcy, reprezentujący różne dyscypliny sportu samochodowego. Rajdowcy rywalizują z przedstawicielami wyścigów płaskich i górskich, rallycrossu czy nawet samochodów terenowych. Na liście startowej aż roi się od nazwisk Mistrzów i Wicemistrzów Polski w najróżniejszych grupach i klasach...
Rajd rozpocznie się odcinkiem specjalnym na Bemowie o godzinie 10.00. Później załogi pojadą na Żerań (godz. 10.30), do Cytadeli (11.00) i powrócą na Bemowo, gdzie rywalizować będą w slalomie równoległym. "Trzydziestu wspaniałych" rozpocznie rywalizację w Kryterium Karowa o godzinie 17.30.
I choć telewizja transmituje na "żywo" przebieg rywalizacji, to wzdłuż ulic Browarnej i Karowej podczas Kryterium Asów gromadzą się dziesiątki tysięcy kibiców.
Zapewne podobnie będzie także i w tym roku.
|
za interia.pl
My ze Szkodnikiem się wybieramy oglądać auta na Karowej , będzie ktoś z Was ?? |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 09-12-2006, 19:59
|
|
|
Na Karowej wygrał Kuzaj na swoim czarnym monstrum STI. W całej Barbórce zresztą też. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
McDoune

|
Wysłany: 09-12-2006, 22:22
|
|
|
ogolnie bardzo przyjemna Impreza była |
|
|
|
 |
borecki [Usunięty]
|
Wysłany: 10-12-2006, 11:56
|
|
|
moze jakies foty macie?
ps. McDoune, a Ty juz wrociles? :] |
|
|
|
 |
McDoune

|
Wysłany: 10-12-2006, 23:09
|
|
|
wróciłem
Fotki mam niestety tylko ze 3 na telefonie, więc nic ciekawego. Ogólnie nim znaleźliśmy miejsce żeby zostawić samochód i doszliśmy do trasu rajdu to wszystkie miejscówki były już poobstawiane
Ja coś tam widziałem między ludźmy, zona nic i tylko mały piszczał jak widział auto bo siedział na aranach. Swoją drogą mój syn ma teorię po co oni się tak spieszą...
bo jadą do domu
zwłaszcza ten sie śpieszył - ślicznie ta Subarynka wygląda w tych kolorach |
|
|
|
 |
|
|