|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: glina 29-05-2014, 14:01 |
Carisma 1.6 |
Autor |
Wiadomość |
adasoko
Nowy Forumowicz
Auto: brak
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
zwolin
Forumowicz baaardzo zły miś ;-)
Auto: Carisma 1.8 GDI
Pomógł: 6 razy Dołączył: 19 Lut 2007 Posty: 481 Skąd: Wawa Ursus
|
Wysłany: 22-10-2011, 14:08
|
|
|
Na pierwszy rzut oka nic nie widać. Na pewno odpicowana (zobacz, że jasna tapicerka wyglada jak nowa). Bida straszna - nie wiedziałem, ze carisma moze mieć nieelektryczne lusterka Jedyna dziwna rzecz, to fakt, że z tyłu ma chlapacze, a z przodu nie. Trzeba by zobaczyć, czy cos tam nie było dłubane, i czy ew jezdżąc w tym kraju przez kilka lat bez chlapaczy z przodu nie ma gazety zamiast progów.
Cena podejrzanie niska, tym bardziej, ze sprzedaje ją salon- odliczając zarobek salonu i koszty odpicowania, to pewnie właściciel dostał za nią z 7-8 kPln max, a to daje do myślenia. |
_________________ Pozdrawiam
Zapraszam na Stronę Piotrusia - podaruj 1% mojemu dziecku |
|
|
|
 |
adasoko
Nowy Forumowicz
Auto: brak
|
Wysłany: 22-10-2011, 15:32
|
|
|
oglądałem,
rudy nalot na nadkolach, wytarta kierownica, wnetrze w rzeczywistosci brudne, gasnie na luzie... |
|
|
|
 |
|
|