|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[3.0 V6] REDUKTOR ES W SPORCIE |
Autor |
Wiadomość |
MAX-315
Forumowicz
Auto: MITSUBISHI PAJERO SPORT V3.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 05 Gru 2009 Posty: 97 Skąd: PADEW NARODOWA
|
Wysłany: 09-11-2011, 19:34 [3.0 V6] REDUKTOR ES W SPORCIE
|
|
|
Witam moze ktos wie jaka grubosc fabryczną ma wałek atakujący na reduktorze który napedza wał tylni
powiem tak wymieniłem wał i jakis czas był spokuj z luzem na frezach lecz znowu zaówazyłem ze ten luz sie pojawił i sa juz drgania tylko teraz juz powyzej 120km/h
Pozdrawiam MAX |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 09-11-2011, 21:56 Re: REDUKTOR ES W SPORCIE
|
|
|
MAX-315 napisał/a: | Witam moze ktos wie jaka grubosc fabryczną ma wałek atakujący na reduktorze który napedza wał tylni
powiem tak wymieniłem wał i jakis czas był spokuj z luzem na frezach lecz znowu zaówazyłem ze ten luz sie pojawił i sa juz drgania tylko teraz juz powyzej 120km/h
Pozdrawiam MAX |
chyba 28 mm
mamy nowe tuleje i te czopy co wchodzą do reduktora. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
MAX-315
Forumowicz
Auto: MITSUBISHI PAJERO SPORT V3.0
Pomógł: 1 raz Dołączył: 05 Gru 2009 Posty: 97 Skąd: PADEW NARODOWA
|
Wysłany: 10-11-2011, 12:19
|
|
|
Witam a za jaką cenkę macie ja tuleje dorabiałem na tokarce ale jak co to moze smigne
Pozdrawiam MAX |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 12-11-2011, 19:14
|
|
|
MAX-315 napisał/a: | Witam a za jaką cenkę macie ja tuleje dorabiałem na tokarce ale jak co to moze smigne
Pozdrawiam MAX |
890 zł komplet, obudował w której jest tuleja i czop wału, tzw. łącznik wału. Oczywiście nowe. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
|
|