W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
Witam, mój lancerek ma tylko tłumik końcowy, jest w dobrym stanie, pewnie jest oryginalny. Dźwięk zbytnio mi się nie podoba, chciałbym trochę zmienić jego dźwięk, nie chodzi mi o zwiększenie liczby kucyków, ważne aby nic nie stracił. Czy montaż strumienicy jest dobrym rozwiązaniem? A może polecicie coś innego?
Auto: Lancer 4g92, Galloper 2,5 TDI
Kraj/Country: Polska Pomógł: 6 razy Dołączył: 07 Paź 2008 Posty: 119 Skąd: dolny śląsk
Wysłany: 03-01-2012, 18:47
Może i bym coś zaproponował ale niewiem jaki masz teraz dzwięk, i nieweim jaki byś chciał mieć.Ja osobiście preferują wysokie dzwięki w aucie i duże obroty .
_________________ Biorę udział w akcji: "Nie piszę poprawnie, ale sam reperuję swoje auto"
Auto: Lancer 1.6 16v (c66a)
Kraj/Country: Polska Pomógł: 3 razy Dołączył: 13 Sie 2011 Posty: 110 Skąd: Jastrowie
Wysłany: 03-01-2012, 20:10
jeżeli chcesz buczenie lub jak kto woli basowy pomruk zmień tłumik na jakiś ala sport i będziesz miał inny dźwięk a strumienica to badziew szkoda kasy lepiej wyciąć kata i wspawać kawał rury