|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
wymiana radia i glosnikow lancer 95 |
Autor |
Wiadomość |
dariusy [Usunięty]
|
Wysłany: 03-12-2006, 23:26 wymiana radia i glosnikow lancer 95
|
|
|
jak w temacie:)Jako ze jestem zielony mam nadzieje ze ktos z kolegow doradzi.Czytalem wczesniejsze posty ale nie za bardzo skojarzylem co by moglo mi sie przydac.Lancer kombi 95 GLi- to moje autko:)Patrzaem na allegro ale sadze ze tak z kapelusza wybrane radio i glosniki przeze mnie przynioslyby mizerney efekt.Wzmacniacza napewno nie bede stosowal.i interesuja mnie glosniki tylko w miejscach fabrycznie przeznaczonych-czyli 2 sztuki po 10 cm i 2 sztuki po 16cm.Radio mp3 najlepiej do 400 zl.Radia widzialem 4X50 czy tez 4X45.Chcialbym dobrac glosniki zeby byl dobry dzwiek.nie wiem jakie glosniki wsadzic 2-3 drozne czy jak tam ,nie wiem jak dobrac ze wzgledu na moc .bylbym wdzieczny za pomoc:) |
|
|
|
 |
nippo [Usunięty]
|
Wysłany: 03-12-2006, 23:49
|
|
|
w takiej fabrycznej konfiguracji zapomnij o dobrym dzwieku (zalezy co dla kogo naczy dobre granie) basu z tego nie wycisniesz zadnego, zapomnij rowniez o poprawnej scenie i wokalu z formatu mp3....ogolnie to zapomnij o wielu rzeczach przy takim systemie, przepraszam za moje negatywne nastawienie, ale w zasadzie niewazne jakie kupisz glosniki, wazne zeby byly markowe, najlepiej europejskie (nie sony, pioneer itp) radio kup na jakie Cie stac i jakie Ci sie podoba, albo lepiej doloz i kup najtanszego alpine z mp3.
2 czy 3 drozne to jest jeden ch... podeslij moze pare linkow, do aukcji ktore masz na oku to sie cos wybierze |
|
|
|
 |
dariusy [Usunięty]
|
Wysłany: 04-12-2006, 05:46
|
|
|
Ok.Dzieki po pracy postaram sie cos podrzucic.Audiofilem nie jestem ,raczej za duzo w tym temacie nie rozroznie tak wiec mp3 dla mnie jest ok.pozdrawiam |
|
|
|
 |
nippo [Usunięty]
|
Wysłany: 04-12-2006, 08:56
|
|
|
jeli jest tak jak piszesz, to jakiekolwiek radio, najlpiej firmowe z koncowka high power - niezbedne minimum, do tego glosniki rowniez firmowe ale lepiej cos z DLS, Hertz itp, nawet tansze serie, tak jak napisalem nie kupuj glosnikow sony itp,
napisz ile chcesz przeznaczyc pieniedzy.
pozdrawiam |
|
|
|
 |
dariusy [Usunięty]
|
|
|
|
 |
nippo [Usunięty]
|
Wysłany: 04-12-2006, 11:49
|
|
|
no i co ja mam Ci odpisac jezeli nie masz konkretnych preferencji odnosnie konkretnego wyposazenia radia to kieruj sie preferencjami sluchowymi, brzmienie jakiej firmy lepiej Ci pasuje...ja bym bral alpine ale to taki moj sentyment.
popros moze arturro niech sie wypowie, ma wieksze doswiadczenie |
|
|
|
 |
dariusy [Usunięty]
|
|
|
|
 |
|