|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wymiana części na gwarancji |
Autor |
Wiadomość |
yksnimak
Mitsumaniak

Auto: Lancer 1.8 Invite
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-02-2012, 22:03 Wymiana części na gwarancji
|
|
|
Ostatni rok gwarancji, wiec warto zebrać informacje o częściach, które ASO wymieniło na gwarancji.
Mi zaproponowali wymianę podpór (skrzypi na progach zwalniających). Przeciera sie tez pas od strony kierowcy na dole, tez to zgłoszę.
Co Wy wymienialiście, na co zwrócić uwagę? |
_________________ Lancer 1.8 Invite 2009 |
|
|
|
 |
alfiq
Forumowicz dexter
Auto: Lancer Sportback Invite
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Lut 2010 Posty: 153 Skąd: śląskie
|
Wysłany: 29-02-2012, 16:22
|
|
|
Ja nic nie wymieniłem ale myślę o ściągaczu pasa kierowcy (jakoś tak przestał ściągać ) i o wspominanej juz przeze mnie na forum szybie przedniej. Pojawiły się jakieś "cićki" na niej i za chiny zmyć tego nie idzie, choć ASO twierdzi, że to na pewno coś na wierzchu, bo jak oni przetrą szmatką to to na chwilę znika (sic!). No jak dla mnie, jak po przycisnięciu na chwilę znika, to może świadczyć, że się szyba w środku rozwarstwiła i przyłożenie siły na chwilę te warstwy łączy na powrót a potem znów się rozłażą ale kim ja jestem, żeby uczyć ASO Poza tym większych uwag nie mam i mam nadzieję, że już tak zostanie. |
|
|
|
 |
|
|