|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Antena elektryczna |
Autor |
Wiadomość |
arturek
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 2001
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-06-2013, 20:21 Antena elektryczna
|
|
|
Witam jako że jestem tu nowy z góry przepraszam jeżeli w złym miejscu pisze, jak będzie źle to pzeniesiecie Tak jak napisałem w temacie mam problem ze swoją anteną, która śmigała mi ładnie razem z radiem,aż któregoś dnia wysunęła się nieco wyżej niż powinna i od tego czasu gdy wciskam ten przycisk od anteny,zamiast się wysunąć w górę (tak jak to zawsze robiła) chowa się do zera tak jakby radio było wyłączone,gdy znów cofam przycisk do wcześniejszego położenia,wysuwa się z powrotem do położenia nieco wyżej niż połowa wysokości. I tu moje pytanie czy ktoś z Was się z takim czymś spotkał,albo być może wie co to może być,bo troche uciążliwe jest, gdy wjedzie się w jakąś dziurę i radio nie odbiera,a antena nie wysunie się wyżej. Mam nadzieję że pomożecie w zlokalizowaniu tego problemu |
|
|
|
 |
tompol34
Forumowicz

Auto: pajero 3,2 automat long
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 17 razy Dołączył: 03 Gru 2007 Posty: 350 Skąd: kętrzyn
|
Wysłany: 08-06-2013, 21:00
|