Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Monroe do Pajro 3.2 Did - może ktoś uzywał????
Autor Wiadomość
koniusek 
Forumowicz

Auto: Pajero 3.2 DiD Long
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 06-03-2012, 21:14   Monroe do Pajro 3.2 Did - może ktoś uzywał????

Witam. koledzy mam pytanie - czy ktoś z was miał może stycznośc z amortyzatorami Monroe adventure do pajero 3.2 Did??? Mam możliwość odkupienia praktycznie za pół ceny ale nigdzie nie moge znaleźć żadnej opinii na ich temat, wiadomo w punktach które nimi handlują usłyszałem tylko pozytywne opinie ale wolałbym usłyszec coś bardziej z życia wziete :) z góry dzieki za odpowiedź...

siersciunio 
Forumowicz
BULL'O'MANIAK

Auto: PIII 2001 3,2 aut
Wysłany: 18-03-2012, 18:40   

A to jest jakaś specjalna wersja to adventure? Bo standardy to są ok ta sama półka co KYB i cena podobna 200 do 240 PLN

koniusek 
Forumowicz

Wysłany: 18-03-2012, 22:31   

Chyba nie. Z tego co udało mi sie dowiedzieć to tak nazwali amory do terenowek. Wypowiem sie w przyszlym tygodniu bo skusilem sie na zakup, mam nadzieje ze nie zrobilem bledu. Koszt 4 to 500 wiec szkoda bylo odpuscic szczegolnie ze moje nie nadaja sie juz za bardzo do jazdy.

siersciunio 
Forumowicz
BULL'O'MANIAK

Auto: PIII 2001 3,2 aut
Wysłany: 18-03-2012, 22:41   

A MAJA WIECEJ?

tompol34 
Forumowicz

Auto: pajero 3,2 automat long
Wysłany: 19-03-2012, 08:42   

cześć, 125 zł sztuka made in gdzie? od około 300zł szt kosztuje dobry amortyzator. Kolega kupił amorki EMU wzmocnione zrobione specjalnie dla pajero III za 550 zł sztuka, mówiłem że bardzo drogie, ale jeździ się na nich super, trzymanie i amortyzacja rewelacja, fabryczne się chowają, ale najlepsze jest to, że po 100 tyś przebiegu pomiary na platformie dla ciężarówek!!! nie stwierdzono najmniejszego spadku sprawności stan jak nowe i dlatego sam zamierzam takie sobie zakupić jak moje padną.

akisan 
Nowy Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DID 2005 automat
Wysłany: 19-03-2012, 15:25   

Witam , podepne się pod temat . A jak się mają amorki i sprężyny firmy Terrain Tamer kpl.(amorki i sprężyny )wychodzi cenowo pomiędzy ironmen a ome. Co poradzicie

koniusek 
Forumowicz

Wysłany: 19-03-2012, 19:58   

Koledzy tak jak na poczatku tematu, amorki od kolegi ktory nie zdazyl zalozyc - koszt na paragonie zakupu przez niego to 960 zł komplet. Oddał mi za pol ceny, tyle że pytałem ponieważ nikt tu wczesniej o MONROE nie pisał i zastanawialem sie czy sa cos warte.

KrzysG 
Forumowicz

Auto: PajeroIII3.2D 3d man. lift
Wysłany: 20-03-2012, 09:35   

koniusek napisał/a:
Koledzy tak jak na poczatku tematu, amorki od kolegi ktory nie zdazyl zalozyc - koszt na paragonie zakupu przez niego to 960 zł komplet. Oddał mi za pol ceny, tyle że pytałem ponieważ nikt tu wczesniej o MONROE nie pisał i zastanawialem sie czy sa cos warte.

Teraz czekamy na Twoja opinie i cos wiecej bedziemy wiedziec o Monroe :D

koniusek 
Forumowicz

Wysłany: 17-04-2012, 22:29   

No cóż.....powiem tak....w porównaniu do tego co było to jest pierwsza klasa ale miałem nadzieje na troszkę sztywniejsze zawieszenie po zmianie amorów.....są nowe, zobaczymy ile wytrzymają w takiej kondycji. Jak mam być szczery to po założeniu sachsa do drugiego osobowego auta byłem dużo bardziej zadowolony z efektu wymiany amorków - ale wsómie nie ma co porównywac osobowki do Pajero a nie mam zbyt innego porownania z innym miskiem.

Odpowiedz do tematu