|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Sprawdzenie przebiegu aura z Belgii |
Autor |
Wiadomość |
damiano1919
Nowy Forumowicz

Auto: Była Carisma, był Laser...
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-04-2012, 18:26 Sprawdzenie przebiegu aura z Belgii
|
|
|
Witam serdecznie na forum po dłuższej nieobecności.
Zastanawiam się nad kupnem Lancera, który został przywieziony do Polski z Belgii przez prywatnego importera.
Niestety nie posiada on do auta książki serwisowej.
Czy posiadając numer VIN auta można zweryfikować jesgo przebieg, jeżeli auto było serwisowane w Belgii?
Z góry dziękuję za pomoc.
Jeżeli ktoś ma dostęp do takowej bazy, to nr VIN: JMBSJCY8A8V501452 |
|
 |
tomekrvf
Forumowicz

Auto: EA5W, VTR 1000, HIENA, AR 147
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 48 razy Dołączył: 17 Maj 2005 Posty: 2309 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 26-04-2012, 21:47
|
|
|
damiano1919, napisz do CarPass (kontakt na stronie http://www.car-pass.be/). Generalnie jak kupujesz auto powinien być wydany certyfikat przebiegu - takie mają tam prawo. Moja Alfa też jest z Belgii i sprawdzałem autentyczność przebiegu w Car Pass. Podaj jaki auto ma przebieg teraz, numer VIN i dodaj jakiś tekst że w Polsce ludzie robią wały z przebiegami a Ty nie chcesz być oszukany itp.
Mi się udało tak załatwić temat. Na szczęście okazało się że 7-letnie auto może mieć przebieg 80 000km.
[ Dodano: 26-04-2012, 21:48 ]
damiano1919 napisał/a: | JMBSJCY8A8V501452 |
Poprawny VIN to JMBSJCY8A8U501452
PS Zdajesz sobie sprawę że ten samochód ma DPF. Data produkcji 09.2007, kolor A31, Intense |
|
 |
|
|