|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
dobry mechanik do skrzyni biegów |
Autor |
Wiadomość |
ReaperEzg
Forumowicz
Auto: mitsubishi carisma msx
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-08-2013, 23:55 dobry mechanik do skrzyni biegów
|
|
|
Tak jak w temacie, jeśli znacie dobrego fachowca w łodzi i okolicach, prosił bym o namiar, moja carisma potrzebuje doktora, chyba że znacie jakiś ciekawy szrot, to też była by jakaś opcja |
|
 |
parzon
Forumowicz
Auto: Toyota Avensis 2.0 16v D4
|
Wysłany: 15-08-2013, 21:54
|
|
|
Polecam SMG, ostatnio tam mi zrobili autko, też miałem problem ze skrzynią.
http://www.smglodz.pl/ |
_________________ Carisma 1.6 16v 103KM
 |
|
|
|
 |
misza116
Mitsumaniak
Auto: EA5A 99 czarny szatan SE
|
Wysłany: 23-08-2013, 12:49
|
|
|
Na Skrzydlatej, Pan Michał, podobno ma spore pojęcie o japońcach, dla mnie w kwestii skrzyni w V6 był jednak trochę za drogi. Swoją robiłem we Wrocławiu , opłacało mi się nawet licząc podróż, a przy okazji odwiedziłem znajomych. Zrobione dobrze, tanio, szybko, mogę polecić (wymiana łożysk w skrzyni). |
|
|
|
 |
RoveR
Mitsumaniak porządany VR4
Auto: GALANT 2.5 V6 EA5A
|
Wysłany: 04-10-2013, 10:06
|
|
|
Może już trochę za późno ale informacja może się przyda dla innych. Ja robiłem kiedyś skrzynię w galancie u Pana Jacka w Konstantynowie, do momentu sprzedaży czyli 3 lata nic się nie działo przejechałem 60 tys km, kolejny właściciel na pewno przez 2 lata nic z nią nie robił (przez ostatni rok nie miałem z nim kontaktu więc nie wiem jak dalej autko mu się sprawuje). Z mojej perspektywy mogę polecić, żadnych zastrzeżeń nie miałem, przy okazji jeszcze rozrząd mi wymienili . |
|
|
|
 |
elektryk
Forumowicz
Auto: auto
|
Wysłany: 04-10-2013, 12:44
|
|
|
Niezłych mechaników ma Japaneze, on u nich naprawia skrzynie którymi handluje. Goście się mieszczą za Pabianicami przy trasie na Sieradz. Zadzwoń do Japaneze da Ci namiary na gości. Niestety zajmują się wyłącznie naprawą skrzyni, musisz sam zorganizować montaż/demontaż. |
|
|
|
 |
|
|