Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Problem z Zamkiem
Autor Wiadomość
kamilssj 
Nowy Forumowicz

Auto: Lancer X 2.0 DiD
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 06-03-2014, 22:26   Problem z Zamkiem

Witam, posiadam Lancera od 3 Lat i nigdy nie otwierałem go za pomocą kluczyka tylko z pilota. Dzisiaj z ciekawości chciałem zobaczyć jak to działa i okazało się że mogę go otworzyć. Wkładam kluczyk do drzwi od strony kierowcy mogę nim kręcić w lewo lub w prawo ale nie powoduje to żadnej reakcji otwarcia/zamknięcia. Coś jest odłączone lub zablokowane?

Luk 
Forumowicz

Auto: Lancer Sportback 1.8 Invite
Wysłany: 06-03-2014, 23:51   

Cytat:
mogę nim kręcić w lewo lub w prawo ale nie powoduje to żadnej reakcji otwarcia/zamknięcia.

Pewien jesteś? Pamiętaj, że kluczyk nie powoduje zadziałania centralnego zamka, a tylko otwarcie/zamknięcie drzwi kierowcy. Trudno to zauważyć, bo obraca się tylko blokada przy klamce kierowcy, której nie widać.

krzychu 
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 07-03-2014, 08:20   

sla - W Lancerze CS jest tak, że z zamka kierowcy otwierało wszystkie, ale z zamka pasażera tylko drzwi pasażera... Tylko nie rozumiem ma dać informacja jak działa to w Lancerze CS czy Audi A5 użytkownikowi Lancera CY? :shock: Chciałeś nabić ze 2 posty, czy coś innego zasugerować?

kamilssj - jeśli nie możesz otworzyć drzwi z kluczyka to znaczy, że masz coś zepsute. To jest mechaniczne otwieranie więc musi działać nawet bez akumulatora...

mjsystem 
Forumowicz

Auto: ...
Wysłany: 07-03-2014, 20:38   

Panowie, do rzeczy. Pomogliście koledze? OT jest tu zbędny, na prawdę :roll:

Odpowiedz do tematu