|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: roch_27 22-08-2007, 17:18 |
alarm |
Autor |
Wiadomość |
qss
Mitsumaniak

Auto: Galant 1.8 GLSi '94
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 21 Gru 2006 Posty: 88 Skąd: Gliwice
|
Wysłany: 29-12-2006, 16:07 alarm
|
|
|
mam do was takie male pytanko a wlasiwie to 2 :/ kupilem sobie niedawno mojego Galanta i ... ma odlaczony alarm ... wiec moje pytania brzmia :
1. gdzie sie podlancza alarm <lol> (stary wlasciciel mowil ze mechnik mu odlaczyl jakis 1 kabel wiec gdzie go moge znalesc ?:/)
2. podobno cos nie tak w tym alarmie bylo ze sterownikiem i ciagle 'pipkal' wiec ... jak to wymienic mi ile taka czesc by mnie kosztowala ?
z gory dziekuje za pomoc
[ Dodano: 06-01-2007, 09:35 ]
nie doczekalem sie odpowiedzi na glupie pytania ... to moze zadam jakies madrzejsze oO
dodam tylko ze jest to orginalny alarm i jest tym samochodzie od poczatku jego istnienia ... wiec :
1.gdzie znajduje sie sterownik tego alarmu ? ile kosztuje nowy/uzywany? gdzie go mozna kupic ? |
|
|
|
 |
marek.b [Usunięty]
|
Wysłany: 27-01-2007, 19:29
|
|
|
po otwarciu maski po lewej stronie są bespieczniki miedzy innymi od alarmu te okrągłe (jak djody) sprawdz czy je masz moż poprostu ktoś je wyjął -alarmu napewno nie można odłączyć jednym kablem |
|
|
|
 |
JaGrab3
Mitsumaniak Piotrek - ORACLE fan

Auto: Sig 2.0T,Frotka 3.2, Astra2
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 28 razy Dołączył: 03 Paź 2006 Posty: 930 Skąd: Crackoof
|
Wysłany: 28-01-2007, 20:30
|
|
|
Ja mam cos takiego jak przewod serwisowy, podlacza sie go do masy i caly alarm jest wylaczony. W roznych miejscach sie go wypuszcza, chyba najczesciej gdzies pod dywanikiem lub za konsolą z przodu, zeby w razie czego szybciutko się dało wyłączyc... |
|
|
|
 |
|
|